Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Street Fighter 4 Benchmark
STRANA 1 OD 2  
Daum Street Fighter 4 Benchmark 18.06.2009. 13:22 T18105

status: user
broj poruka: 12794
Za sve one koje zanima da li ce vam doticna igra shljakati na konfiguraciji. Po defaultu ako se ostavi ima previse frejmova i nekontrolisano ide ceo bench pa ne moze ni da se odgleda kako treba. Obavezno nabijte detalje i rezoluciju ako hocete da ga lepo odgledate jer ionako nije zahtevna igra.

Poseban detalj me neprijatno iznenadio a to je neka gej pop pesma koja se vrti kad udjete u opcije. Katastrofa...

http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2310&file=4&evp=dcc18f69d8a4fd900f2745907d64b3c5
GAMER4LIFE SF4 18.06.2009. 13:29 #122077

broj poruka: 839

Meni na sve maximum 1900x1200 ugasen mi AA i Vsync daje 184 FPS-a , dobra je pesma u settingu
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Street Fighter 4 Benchmark 18.06.2009. 13:31 #122078

broj poruka: 18472

I Want to believe - The truth is out there

Nemoj tako,bunice se opet ovi ljubitelji gejeva,nisu oni krivi sto vole ruzicast zivot i sladunjave pesmice

:: Poseban detalj me neprijatno iznenadio a to je neka gej pop pesma koja se vrti kad udjete u opcije. Katastrofa..
::
:: http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2310&file=4&evp=dcc18f69d8a4fd900f2745907d64b3c
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
skar dajte adresu za download 18.06.2009. 13:58 #122083

broj poruka: 3992

rad je od coveka napravio majmuna

Daum Re: dajte adresu za download 18.06.2009. 14:40 #122090

Pa vec stoji adresa???

:: rad je od coveka napravio majmuna
Miguelinho Re @ SkyFire 18.06.2009. 14:58 #122093

broj poruka: 211
nemoj Sky, zajebi...i onda je bila preterana polemika...sva sreca pa u SF nema specijalni combo tipa `buljoprim` :DDDDD

TheBear Skinuo, odradio 18.06.2009. 15:51 #122104

broj poruka: 6502
i rezultat mi je 57FPS Avg. (sve na max, C16xQAA, 16x Filtering,1680x1050), ne pada ispod 50FPS...

http://ultraphoto.org/viewer.php?file=ulvevtzow17yv9aa32f7.jpg

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE SF4 18.06.2009. 16:03 #122108

Sta ti slusas ? ? ? `Zvezde granda` ae pali bre majmuncino, gay si ti! dobra je muzika! a ti nisi merodavan da odlucujes sta je gay a sta nije jel si ti peder!

Kill All Fagots And Bitches!!!
skar Re: Re: dajte adresu za download 18.06.2009. 16:34 #122120

nece da mi otvori,pa zato pitam

:: Pa vec stoji adresa??
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
:: ::
:: :: rad je od coveka napravio majmuna
GAMER4LIFE Link 18.06.2009. 16:56 #122128

http://www.gamershell.com/news_78322.html
SkyFire @GAMER4LIFE 18.06.2009. 18:02 #122140

Kontrolisi malo svoje ponasanje i nauci sta znaci sala.Nije lepo da pravis takve ispade i govoris ruzne reci.Sad nekog izvredjas a danas,sutra ces ocekivati da ti taj neko isti pomogne.Mislim da nije u redu.
P.S.Odreagovao si kao da je bilo na licnoj osnovi,kao da si se prepoznao u toj sali..Cccccc..Sad si se odao da si gey...Heheheheheh..I ovo je sala da znas!

GAMER4LIFE SF4 18.06.2009. 18:35 #122148

Meni je vise muka od pametnjakovica koji sve znaju, ja sam napisao da je ok pesma a ti si reko da je za pedere znaci lepo si mi reko u prevodu da sam peder, jel oni vole takve sladjunjave pesme nek dodje taj metalac ili seljacina da ga istreska sladunjavi o patos!
Vise necu ni da odgovaram na glupe komentare
SkyFire Re: SF4 18.06.2009. 18:40 #122153

Vidi ja cak nisam ni bio siguran da si se meni obracao a sad si to potvrdio.
Sto je najgore benchmark nisam ni probao nit znam koja je pesma vec sam se nadovezao na Daumov komentar da je pesma gey pa sam se nasalio..Ti si jednostavno samo pokazao nivo svoje kulture.Nista ,ja samo mogu da ti se zahvalim na lepim recima i da ti kazem da cu ti ja i bilo ko opet trebati ovde na forumu i da ubuduce naucis kako da se ponasas!
Sto se tice statusa `Pametnjakovic` do toga ti jos duuuugo treba da dodjes,jos sarmi da pojedes da bi zauzeo to pocasno mesto

:: Meni je vise muka od pametnjakovica koji sve znaju, ja sam napisao da je ok pesma a ti si reko da je za pedere znaci lepo si mi reko u prevodu da sam peder, jel oni vole takve sladjunjave pesme nek dodje taj metalac ili seljacina da ga istreska sladunjavi o patos!
:: Vise necu ni da odgovaram na glupe komentare
skar Re: Re: SF4 18.06.2009. 19:04 #122163

pa sad sve zavisi od tebe....ako volis mindzu onda nisi derpe:)))))))))))))))
opet ste u OFF sajdu....pls bez koskanja

:: Vidi ja cak nisam ni bio siguran da si se meni obracao a sad si to potvrdio
:: Sto je najgore benchmark nisam ni probao nit znam koja je pesma vec sam se nadovezao na Daumov komentar da je pesma gey pa sam se nasalio..Ti si jednostavno samo pokazao nivo svoje kulture.Nista ,ja samo mogu da ti se zahvalim na lepim recima i da ti kazem da cu ti ja i bilo ko opet trebati ovde na forumu i da ubuduce naucis kako da se ponasas
:: Sto se tice statusa `Pametnjakovic` do toga ti jos duuuugo treba da dodjes,jos sarmi da pojedes da bi zauzeo to pocasno mesto
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Meni je vise muka od pametnjakovica koji sve znaju, ja sam napisao da je ok pesma a ti si reko da je za pedere znaci lepo si mi reko u prevodu da sam peder, jel oni vole takve sladjunjave pesme nek dodje taj metalac ili seljacina da ga istreska sladunjavi o patos!
:: :: Vise necu ni da odgovaram na glupe komentare
GAMER4LIFE SF4B 18.06.2009. 20:00 #122179

Volim mindzu uff uso bi u nju i nikad nebi izlazio :-)))))))) kako vam se cini Street Fighter 4?
TheBear Meni se cini 18.06.2009. 20:06 #122180

broj poruka: 6502
da ce biti odlicna igra, grafika je bas zanimljiva, optimizacija vrhunska...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: SF4 18.06.2009. 22:20 #122221

Pa onaj kome se svidja ona pesma u opcijama moze samo da se nazove OKORELOM PEDERCHINOM, ali sad ako se bodesh u guzu tvoja stvar...

:: Sta ti slusas ? ? ? `Zvezde granda` ae pali bre majmuncino, gay si ti! dobra je muzika! a ti nisi merodavan da odlucujes sta je gay a sta nije jel si ti peder!
:: Kill All Fagots And Bitches!!!
Daum Re: SF4 18.06.2009. 22:26 #122225

U izvini, nije gej pesma, nego cist Eurosong, ali to je opet klanje ispod repica...

:: Sta ti slusas ? ? ? `Zvezde granda` ae pali bre majmuncino, gay si ti! dobra je muzika! a ti nisi merodavan da odlucujes sta je gay a sta nije jel si ti peder!
:: Kill All Fagots And Bitches!!!
GAMER4LIFE ...... 18.06.2009. 22:37 #122231

Hahahahahaha , sta ti slusas od muzike? ja licno ne slusam tu vrstu kao sto je npr. ta pesma u setting-u al ne iritira me kao npr. tebe! I mislim da vrsta muzike nema veze s tim kakav je ko kao osoba, slusam Queen, Elton John, David Bowie, George Michael, eto oni su npr. pederi i sta sad? ti si peder ako to slusas ? mislim ja.. strasno!

Daum da ne slusas ti mozda onog pedera sa pinka onaj plavusan :D haha kako se zove majku mu mrtvu!

GAMER4LIFE Ili mozda ovo? 18.06.2009. 22:39 #122233

http://www.youtube.com/watch?v=ftMZpQYbgWU&feature=PlayList&p=83A7E864EEE6E8DE&playnext=1&playnext_from=PL&index=13
Daum Re: ...... 18.06.2009. 22:49 #122238

Bowie ne spada u tu celinu. Nisi peder ako slusas pedere, ja slusam i Queen i Placebo itd, ali ta pesma je zensko zavijanje i zato je gej pesma. Tipican Eurosong krsh...

Ajde, necemo da ti diramo pesmu...

:: Hahahahahaha , sta ti slusas od muzike? ja licno ne slusam tu vrstu kao sto je npr. ta pesma u setting-u al ne iritira me kao npr. tebe! I mislim da vrsta muzike nema veze s tim kakav je ko kao osoba, slusam Queen, Elton John, David Bowie, George Michael, eto oni su npr. pederi i sta sad? ti si peder ako to slusas ? mislim ja.. strasno!
:: Daum da ne slusas ti mozda onog pedera sa pinka onaj plavusan :D haha kako se zove majku mu mrtvu
GAMER4LIFE SF4 18.06.2009. 22:52 #122239

Ma opusteno, briga me za pesmu mene ne iritira al ja mrzim te pederske i gay pesme a ova mi nekako kao japanska kad bi preveo na engleski..
SkyFire @GAMER4LIFE 18.06.2009. 22:53 #122240

Ti decko imas problem sa stavom i nemas mere,osecaj kad treba nesto da kazes..Malo ti kulture fali..
Vidis ja isto to slusam sto si ti naveo cak i te *pedere* ,David Bowie,George Michael,Elton John..Freddie Mercury je takodje bio homosexualac i umro je od side,to mu je doslo glave,njegova sexualna orjentacija ali to ne znaci da je neko gey ako ih slusa..Za mene je Queen najbolja grupa svih vremena..
Nauci da se ponasas i prevashodno nauci da se salis i ne primaj nista licno inace ces zaratiti sa svima ako budes uvek skakao na prvu..E geyu jedan
P.S.Stvarno mi nije jasno kakva pederska sr@nja slusas,trebao bi malo da se empancipujes sa GRAND produkcijom

Ovaj link sto si ostavio sa youtube-ta mogu da slusam jedino ako budem zeleo da mi puknu bubne opne i da me sa tim psihicki zlostavljaju
Inace ovo su klasicini satanisti!

GAMER4LIFE FFA 18.06.2009. 23:06 #122243

P.s. i ja sam se salio! znam da su to satanisti idioti!
SkyFire Queen! 18.06.2009. 23:11 #122245

Sto se tice Queen-a,trenutno mi vise lezi Paul Rodgers-ovo izvodjenje,nekako covek ima vise smeka i peva na specifican nacin..Dosta i improvizuje,bas mi je extra..Razliciti stilovi ali svakako Fredie je bio samo jedan.

obradmi Ja nisam ni znao za Freda iz Queen da je buljas 18.06.2009. 23:14 #122247

broj poruka: 7720
dok nisam cuo da je umro od side,inace odlican pevac ,a i Queen jedna od najjacih grupa ,valjda im je to sto kod njih preovladjuju zenski hormoni.

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs