Za sve one koje zanima da li ce vam doticna igra shljakati na konfiguraciji. Po defaultu ako se ostavi ima previse frejmova i nekontrolisano ide ceo bench pa ne moze ni da se odgleda kako treba. Obavezno nabijte detalje i rezoluciju ako hocete da ga lepo odgledate jer ionako nije zahtevna igra.
Poseban detalj me neprijatno iznenadio a to je neka gej pop pesma koja se vrti kad udjete u opcije. Katastrofa...
Sta ti slusas ? ? ? `Zvezde granda` ae pali bre majmuncino, gay si ti! dobra je muzika! a ti nisi merodavan da odlucujes sta je gay a sta nije jel si ti peder!
Kontrolisi malo svoje ponasanje i nauci sta znaci sala.Nije lepo da pravis takve ispade i govoris ruzne reci.Sad nekog izvredjas a danas,sutra ces ocekivati da ti taj neko isti pomogne.Mislim da nije u redu. P.S.Odreagovao si kao da je bilo na licnoj osnovi,kao da si se prepoznao u toj sali..Cccccc..Sad si se odao da si gey...Heheheheheh..I ovo je sala da znas!
Meni je vise muka od pametnjakovica koji sve znaju, ja sam napisao da je ok pesma a ti si reko da je za pedere znaci lepo si mi reko u prevodu da sam peder, jel oni vole takve sladjunjave pesme nek dodje taj metalac ili seljacina da ga istreska sladunjavi o patos! Vise necu ni da odgovaram na glupe komentare
Vidi ja cak nisam ni bio siguran da si se meni obracao a sad si to potvrdio. Sto je najgore benchmark nisam ni probao nit znam koja je pesma vec sam se nadovezao na Daumov komentar da je pesma gey pa sam se nasalio..Ti si jednostavno samo pokazao nivo svoje kulture.Nista ,ja samo mogu da ti se zahvalim na lepim recima i da ti kazem da cu ti ja i bilo ko opet trebati ovde na forumu i da ubuduce naucis kako da se ponasas! Sto se tice statusa `Pametnjakovic` do toga ti jos duuuugo treba da dodjes,jos sarmi da pojedes da bi zauzeo to pocasno mesto
I Want to believe - The truth is out there
:: :: :: Meni je vise muka od pametnjakovica koji sve znaju, ja sam napisao da je ok pesma a ti si reko da je za pedere znaci lepo si mi reko u prevodu da sam peder, jel oni vole takve sladjunjave pesme nek dodje taj metalac ili seljacina da ga istreska sladunjavi o patos! :: Vise necu ni da odgovaram na glupe komentare
pa sad sve zavisi od tebe....ako volis mindzu onda nisi derpe:))))))))))))))) opet ste u OFF sajdu....pls bez koskanja
rad je od coveka napravio majmuna
:: Vidi ja cak nisam ni bio siguran da si se meni obracao a sad si to potvrdio :: Sto je najgore benchmark nisam ni probao nit znam koja je pesma vec sam se nadovezao na Daumov komentar da je pesma gey pa sam se nasalio..Ti si jednostavno samo pokazao nivo svoje kulture.Nista ,ja samo mogu da ti se zahvalim na lepim recima i da ti kazem da cu ti ja i bilo ko opet trebati ovde na forumu i da ubuduce naucis kako da se ponasas :: Sto se tice statusa `Pametnjakovic` do toga ti jos duuuugo treba da dodjes,jos sarmi da pojedes da bi zauzeo to pocasno mesto :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni je vise muka od pametnjakovica koji sve znaju, ja sam napisao da je ok pesma a ti si reko da je za pedere znaci lepo si mi reko u prevodu da sam peder, jel oni vole takve sladjunjave pesme nek dodje taj metalac ili seljacina da ga istreska sladunjavi o patos! :: :: Vise necu ni da odgovaram na glupe komentare
Pa onaj kome se svidja ona pesma u opcijama moze samo da se nazove OKORELOM PEDERCHINOM, ali sad ako se bodesh u guzu tvoja stvar... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: Sta ti slusas ? ? ? `Zvezde granda` ae pali bre majmuncino, gay si ti! dobra je muzika! a ti nisi merodavan da odlucujes sta je gay a sta nije jel si ti peder! :: :: Kill All Fagots And Bitches!!!
U izvini, nije gej pesma, nego cist Eurosong, ali to je opet klanje ispod repica... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: Sta ti slusas ? ? ? `Zvezde granda` ae pali bre majmuncino, gay si ti! dobra je muzika! a ti nisi merodavan da odlucujes sta je gay a sta nije jel si ti peder! :: :: Kill All Fagots And Bitches!!!
Hahahahahaha , sta ti slusas od muzike? ja licno ne slusam tu vrstu kao sto je npr. ta pesma u setting-u al ne iritira me kao npr. tebe! I mislim da vrsta muzike nema veze s tim kakav je ko kao osoba, slusam Queen, Elton John, David Bowie, George Michael, eto oni su npr. pederi i sta sad? ti si peder ako to slusas ? mislim ja.. strasno!
Daum da ne slusas ti mozda onog pedera sa pinka onaj plavusan :D haha kako se zove majku mu mrtvu!
Bowie ne spada u tu celinu. Nisi peder ako slusas pedere, ja slusam i Queen i Placebo itd, ali ta pesma je zensko zavijanje i zato je gej pesma. Tipican Eurosong krsh...
Ajde, necemo da ti diramo pesmu... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Hahahahahaha , sta ti slusas od muzike? ja licno ne slusam tu vrstu kao sto je npr. ta pesma u setting-u al ne iritira me kao npr. tebe! I mislim da vrsta muzike nema veze s tim kakav je ko kao osoba, slusam Queen, Elton John, David Bowie, George Michael, eto oni su npr. pederi i sta sad? ti si peder ako to slusas ? mislim ja.. strasno! :: :: Daum da ne slusas ti mozda onog pedera sa pinka onaj plavusan :D haha kako se zove majku mu mrtvu :: ::
Ti decko imas problem sa stavom i nemas mere,osecaj kad treba nesto da kazes..Malo ti kulture fali.. Vidis ja isto to slusam sto si ti naveo cak i te *pedere* ,David Bowie,George Michael,Elton John..Freddie Mercury je takodje bio homosexualac i umro je od side,to mu je doslo glave,njegova sexualna orjentacija ali to ne znaci da je neko gey ako ih slusa..Za mene je Queen najbolja grupa svih vremena.. Nauci da se ponasas i prevashodno nauci da se salis i ne primaj nista licno inace ces zaratiti sa svima ako budes uvek skakao na prvu..E geyu jedan P.S.Stvarno mi nije jasno kakva pederska sr@nja slusas,trebao bi malo da se empancipujes sa GRAND produkcijom
Ovaj link sto si ostavio sa youtube-ta mogu da slusam jedino ako budem zeleo da mi puknu bubne opne i da me sa tim psihicki zlostavljaju Inace ovo su klasicini satanisti!
Sto se tice Queen-a,trenutno mi vise lezi Paul Rodgers-ovo izvodjenje,nekako covek ima vise smeka i peva na specifican nacin..Dosta i improvizuje,bas mi je extra..Razliciti stilovi ali svakako Fredie je bio samo jedan.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.