Kad igram igru (tek sam poceo) cim krenem da obavim neku misiju igra se zamrzne i moram da restartujem komp. Prije toga sam imao problem jer me stalno izbacivala na desktop, ali to sam rijesio. Sta sad...?
Probaj sa nekim drugim driverima za grafu, nadji neki drugi `lekic`, mozda ti se nesto pregreva... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pazi ovako,moguce je da je do napajanja,ako je neki kinez moguce je da se preoptereti pa puca,a ovako ta 8500 je zlo od karte,probaj sa drugim napajanjem za pocetak,a onda ako nece obori sistem,instaliraj drajvere sve iznova,i treba da ti radi,igraj se!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.