Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
CS i ostale online igre - pomagajte
STRANA 1 OD 1
MACHINE CS i ostale online igre - pomagajte 16.06.2009. 15:08 T18066

status: user
broj poruka: 5704
Na koji nacin se povezuje sa serverom u Counter Strike npr. Decurlija ima neki original, ja sma im napravio nalog na Steamui preveo ono oko povezivanja i odabira nekog servera po pingu, brzini...ali sam tu otisao i ne znam sta su uradili na kraju.

Moze li mi neko prosto objasniti korake kako se na populanrim igrama povezuje u online gaming? Ja to nikada nisam radio i mogu samo da nabadam, ali ni za to nisam imao vremena jer su me matori njihovi smarali za AutoCAD...a to bilo prece :) a i to znam
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bunjevac RE 16.06.2009. 15:15 #121776

broj poruka: 578

Kada se izlistaju svi serveri postoji opcija free ili nešto u tom stilu ,treba to obeležiti i ponovo pokrenuti pronalaženje servera.Kada se to završi od tih servera odaberete neki i on ako radi počinje da učitava .Kad se završi učitavanje ispiše na ekranu mislim da piše join the game.Nadam se da sam pomogao jer sam davno igrao half life2 preko stima .Ako ne uspe javi se pa ću da instaliram steam i korak po korak pa ćemo da rešimo problem.
Scyter Re: 16.06.2009. 15:19 #121779

broj poruka: 8138
Koliko sam te razumeo,ti bi da igras online CS.Ovako,udjes u igricu-izbacis konzolu-kucas connect-onda razmak-ip adresu nekog servera-enter.

P.S.Nadam se da sam te razumeo i da sam ti lepo pojasnio.

The Way It`s Meant To Be Played

Slavuj ... 16.06.2009. 15:35 #121786

broj poruka: 2236
http://www.gametracker.com/search/?search_by=name_ip&using=username&query=&game=cs&loc=RS&x=18&y=6&sort=players&order=desc&searchipp=50#search

STEAM je neophodan ``samo`` za strane servere.

Konzola se otvara na ~

EKSTRA
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs