Na koji nacin se povezuje sa serverom u Counter Strike npr. Decurlija ima neki original, ja sma im napravio nalog na Steamui preveo ono oko povezivanja i odabira nekog servera po pingu, brzini...ali sam tu otisao i ne znam sta su uradili na kraju.
Moze li mi neko prosto objasniti korake kako se na populanrim igrama povezuje u online gaming? Ja to nikada nisam radio i mogu samo da nabadam, ali ni za to nisam imao vremena jer su me matori njihovi smarali za AutoCAD...a to bilo prece :) a i to znam
Kada se izlistaju svi serveri postoji opcija free ili nešto u tom stilu ,treba to obeležiti i ponovo pokrenuti pronalaženje servera.Kada se to završi od tih servera odaberete neki i on ako radi počinje da učitava .Kad se završi učitavanje ispiše na ekranu mislim da piše join the game.Nadam se da sam pomogao jer sam davno igrao half life2 preko stima .Ako ne uspe javi se pa ću da instaliram steam i korak po korak pa ćemo da rešimo problem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.