Slucajno se prisetih stare igre Moto Racer 3 Gold Edition i, u zelji da sto pre ponovo zaigram ovu arkadnu jurnjanvu motorima kroz grad, krenem da skidam igru. Posle prvog dela (od 7) otvorim arhivu kad u njoj nigde image-a vec .bin fajl (velicine kao neki iso - oko 700mb), neki .cue fajl i .nfo fajl od par kb. E sad zanima me kako da instaliram ovo i jel moguce uopste da ne skidam ostale delove dzaba? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Bez brige, Alcohol, PowerISO i slični programi ima da ga otvore, kao da je .iso fajl. A, ako baš hoćeš ISO, onda skini UltraISO, u njemu imaš konverter, pa prebaci .bin, tj. .cue fajl u ISO i nemaš frke.
Bitno mi je samo da ce da ga prepozna Alcohol, a koja je extenzija je najmanje bitno... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
nfo-otvaras pomocu NFO viewera ili notepada,tu su informacije o tome ko je crackovo igru itd. cue-to mountujes sa deamon tool-om,cue file pokrece bin file Valjda je tako?
Bin otvara maltene svaki image program. Recimo, ja imam Daemon Tools Advanced. On ne prepoznaje bin, ALI, cim pritisnem desnim dugmetom misa u TC (Total Commander), on izbaci mount on. Probaj to i sa Alcohol kad ga vec imas, dobar je. A mozes i direktno iz njega (DT). A imas i konvertore, samo nema potrebe
Da da, znam za .nfo da je kao neki info fajl al su me zbunila ova dva ostala... Nisam ih do sada vidjao dok sam skidao igre, pa rekoh bolje da pitam da li to prepoznaje XP i mladji Operativni sistemi da ne skidam dzabe jer su mi extenzije delovale kao da su se koristile na starijim sistemima... Pise tamo da je ovaj Gold edition optimizovan za XP, a kad sam otvorio prvi deo koji je skinuo vidim neke cudne exteznije za image fajlove... Bitno je da ce ih alcohol prepoznati! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: nfo-otvaras pomocu NFO viewera ili notepada,tu su informacije o tome ko je crackovo igru itd :: cue-to mountujes sa deamon tool-om,cue file pokrece bin fil :: Valjda je tako?
A sto ti je toliko bitan alcohol? Dameon Tools Advanced jeste bolji
life`s a bitch...and then you die.
:: Da da, znam za .nfo da je kao neki info fajl al su me zbunila ova dva ostala... Nisam ih do sada vidjao dok sam skidao igre, pa rekoh bolje da pitam da li to prepoznaje XP i mladji Operativni sistemi da ne skidam dzabe jer su mi extenzije delovale kao da su se koristile na starijim sistemima... Pise tamo da je ovaj Gold edition optimizovan za XP, a kad sam otvorio prvi deo koji je skinuo vidim neke cudne exteznije za image fajlove... Bitno je da ce ih alcohol prepoznati :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: nfo-otvaras pomocu NFO viewera ili notepada,tu su informacije o tome ko je crackovo igru itd :: :: cue-to mountujes sa deamon tool-om,cue file pokrece bin fil :: :: Valjda je tako?
ma sta bre .cue file najbolje narezi imas taj .cue od 40kb krenes da rezes u mount image i opusteno, najprostije Dont drink and drive take joint and fly
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.