Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Instalacija igre - .bin fajl...
STRANA 1 OD 1
mkukic Instalacija igre - .bin fajl... 13.06.2009. 14:59 T17995

status: user
broj poruka: 2591
Slucajno se prisetih stare igre Moto Racer 3 Gold Edition i, u zelji da sto pre ponovo zaigram ovu arkadnu jurnjanvu motorima kroz grad, krenem da skidam igru. Posle prvog dela (od 7) otvorim arhivu kad u njoj nigde image-a vec .bin fajl (velicine kao neki iso - oko 700mb), neki .cue fajl i .nfo fajl od par kb. E sad zanima me kako da instaliram ovo i jel moguce uopste da ne skidam ostale delove dzaba?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Će da radi 13.06.2009. 15:07 #121146

broj poruka: 6101
Bez brige, Alcohol, PowerISO i slični programi ima da ga otvore, kao da je .iso fajl. A, ako baš hoćeš ISO, onda skini UltraISO, u njemu imaš konverter, pa prebaci .bin, tj. .cue fajl u ISO i nemaš frke.

Šefe, koji ti je vrag?

mkukic OK! Hvala! 13.06.2009. 15:10 #121150

Bitno mi je samo da ce da ga prepozna Alcohol, a koja je extenzija je najmanje bitno...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

MarkoBajic .... 13.06.2009. 15:12 #121152

broj poruka: 191
nfo-otvaras pomocu NFO viewera ili notepada,tu su informacije o tome ko je crackovo igru itd.
cue-to mountujes sa deamon tool-om,cue file pokrece bin file
Valjda je tako?
Nikopol74 bin 13.06.2009. 15:16 #121155

broj poruka: 362
Bin otvara maltene svaki image program. Recimo, ja imam Daemon Tools Advanced. On ne prepoznaje bin, ALI, cim pritisnem desnim dugmetom misa u TC (Total Commander), on izbaci mount on. Probaj to i sa Alcohol kad ga vec imas, dobar je. A mozes i direktno iz njega (DT). A imas i konvertore, samo nema potrebe

life`s a bitch...and then you die.

mkukic Re: .... 13.06.2009. 15:22 #121157

Da da, znam za .nfo da je kao neki info fajl al su me zbunila ova dva ostala... Nisam ih do sada vidjao dok sam skidao igre, pa rekoh bolje da pitam da li to prepoznaje XP i mladji Operativni sistemi da ne skidam dzabe jer su mi extenzije delovale kao da su se koristile na starijim sistemima... Pise tamo da je ovaj Gold edition optimizovan za XP, a kad sam otvorio prvi deo koji je skinuo vidim neke cudne exteznije za image fajlove... Bitno je da ce ih alcohol prepoznati!

:: nfo-otvaras pomocu NFO viewera ili notepada,tu su informacije o tome ko je crackovo igru itd
:: cue-to mountujes sa deamon tool-om,cue file pokrece bin fil
:: Valjda je tako?
LonleyMax Ako alkohol ne bude hteo da ga prepozna 13.06.2009. 18:09 #121211

broj poruka: 1475
taj .bin fajl moras extenziju dodati rucno!

Evo i kako: http://img14.imageshack.us/img14/492/alc.png

Asus P5Q-E
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365)
Asus EN260GTX TOP
OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1GB
OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M.
OCZ ModXStream 600W
WD 640GB 16MB 640AAKS
NZXT Apollo Black
2x Pioneer

Nikopol74 Re: Re: .... 13.06.2009. 18:36 #121216

broj poruka: 362
A sto ti je toliko bitan alcohol? Dameon Tools Advanced jeste bolji

life`s a bitch...and then you die.

:: Da da, znam za .nfo da je kao neki info fajl al su me zbunila ova dva ostala... Nisam ih do sada vidjao dok sam skidao igre, pa rekoh bolje da pitam da li to prepoznaje XP i mladji Operativni sistemi da ne skidam dzabe jer su mi extenzije delovale kao da su se koristile na starijim sistemima... Pise tamo da je ovaj Gold edition optimizovan za XP, a kad sam otvorio prvi deo koji je skinuo vidim neke cudne exteznije za image fajlove... Bitno je da ce ih alcohol prepoznati
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
:: :: nfo-otvaras pomocu NFO viewera ili notepada,tu su informacije o tome ko je crackovo igru itd
:: :: cue-to mountujes sa deamon tool-om,cue file pokrece bin fil
:: :: Valjda je tako?
H-nitro hey 13.06.2009. 21:22 #121255

broj poruka: 1973
ma sta bre .cue file najbolje narezi imas taj .cue od 40kb krenes da rezes u mount image i opusteno, najprostije
Dont drink and drive take joint and fly

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs