Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Kao Need For Speed
STRANA 1 OD 1
doca80 Kao Need For Speed 12.06.2009. 20:17 T17977

status: user
broj poruka: 3053
Da li neko moze da mi preporuci neku igru koja je po tematici slicna NFS Underground-u 2? Znaci lude vratolomne trke KROZ GRAD,izazivanje protivnika,nabudzeni automobili sa mogucnoscu menjanja svih delova po zelji vozaca(igraca)... Bitno je da je igra puna brze akcije...Ako znate tako neku igru,napisite...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 12.06.2009. 20:39 #120994

broj poruka: 12794
Juiced, Juiced 2...

Equinoxe Re: 12.06.2009. 20:39 #120995

broj poruka: 12057

Burnout Paradise. Ludnica.....
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

-ShonE- re 12.06.2009. 20:53 #120997

broj poruka: 3529

Definitivno, bukvalno ista tematika je `Street Racing Syndicate`, ista upravljivost kao i NFS samo mnogo bolja i optimizovanija igra sa prelepom grafikom!

http://www.gametrailers.com/video/e3-2k4-street-racing/3871

http://www.dailymotion.com/video/xczsn_street-racing-syndicate_videogames
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
limunche re 12.06.2009. 21:12 #121000

broj poruka: 426
igrao sve gore pomenuto i mislim da neces uspeti da nadjes nesto tako...jedina igra posle NFS Underground-a koja mi se svidela je GRID ali to su trke po stazi i eventualno Colin McRae DIRT, ako volis WRC...po meni je ovo ostalo blagi uzas.

DmasteRNo1 Teško da ćeš naći 12.06.2009. 21:30 #121002

broj poruka: 6101
nešto slično NFS-u, a sličnog kvaliteta. Sve njegove kopije su uglavnom, malo jače od kisele vode. Što se mene tiče, tri najbolje vožnje koje sam igrao u poslednje vreme su:
1. Race Driver Grid
2. Colin McRae Dirt
3. Test Drive Unlimited.

Šefe, koji ti je vrag?

pufi re 12.06.2009. 21:36 #121004

broj poruka: 2196
GTA IV

BIOSTAR THE WAY OF LIFE

http://www.dodaj.rs/f/1u/yf/3RKR2nhG/f-crossfire.png

milos666 Odigraj malo... 12.06.2009. 21:49 #121005

broj poruka: 398
... BURNOUT PARADISE, pa ce posle toga NFS da ti izgleda kao kisela voda... Poslednji NFS koji je nešto valjao je još davni High Stakes, nazalost odatle krece padanje u ponor sve do Pro Streeta koji je najvece crnilo u NFS-u. Ajde malo je Undercover izvadio stvar, ali stvarno nije tesko bilo napraviti igru za nijansu bolju od Pro Streeta... ko što win7 kakav god da bude ne može da bude gori od Viste... to ti je to...
mkukic ... 12.06.2009. 22:15 #121013

broj poruka: 2591
Burnout Paradise! Veoma dobra igra. Ja sam inace ljubitelj hard core simulacija ali ova arkadna igra me drzala za kompom poprilicno... Veliki sam ljubitelj motora pa me je obradovala cinjenica da u igri mogu da se voze i oni, a posebno me je odusevio osecaj brzine tokom voznje kao i zvuk koji fantasticno pumpa atmosferu. Postoji poprilican broj `tipova` trka koje je moguce voziti sto ne dozvoljava da vam igra brzo dosadi. Kazem igra je odlicna, a osecaj jurnjave motorom kroz grad me je odusevio!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Scyter Re: 12.06.2009. 22:16 #121015

broj poruka: 8138
Definitivno Juiced 2.

The Way It`s Meant To Be Played

-ShonE- Re: Teško da ćeš naći 12.06.2009. 22:16 #121016

Sve pohvale za GRID, ali Colin se prakticno bez volana ne moze igrati, a Unlimited ima extra grafiku i pejzaze samo je za upravljanje katastrofa, previse simulacije, prosto ne znam sa cime bi mogao lepo i tecno da se igra, probao sam ga sa volanom i batalio posle 15min. a steta toliko sam ocekivao od te igre!

:: nešto slično NFS-u, a sličnog kvaliteta. Sve njegove kopije su uglavnom, malo jače od kisele vode. Što se mene tiče, tri najbolje vožnje koje sam igrao u poslednje vreme su
:: 1. Race Driver Gri
:: 2. Colin McRae Dir
:: 3. Test Drive Unlimited
::
:: Šefe, koji ti je vrag?
doca80 Vise komentara nego sto sam ocekivao 12.06.2009. 22:36 #121024

broj poruka: 3053
Hvala svima,download pocinje....sad!!!

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

gile23 Re: Re: Teško da ćeš naći 12.06.2009. 22:39 #121025

broj poruka: 9121
GRID je ubedljivo najbolja igra po meni u tom zanru, igra je veoma realna.

Pozdrav!

:: Sve pohvale za GRID, ali Colin se prakticno bez volana ne moze igrati, a Unlimited ima extra grafiku i pejzaze samo je za upravljanje katastrofa, previse simulacije, prosto ne znam sa cime bi mogao lepo i tecno da se igra, probao sam ga sa volanom i batalio posle 15min. a steta toliko sam ocekivao od te igre
:: :: nešto slično NFS-u, a sličnog kvaliteta. Sve njegove kopije su uglavnom, malo jače od kisele vode. Što se mene tiče, tri najbolje vožnje koje sam igrao u poslednje vreme su
:: :: 1. Race Driver Gri
:: :: 2. Colin McRae Dir
:: :: 3. Test Drive Unlimited
:: ::
:: :: Šefe, koji ti je vrag?
Joker93 Re: 13.06.2009. 00:32 #121048

broj poruka: 254
Ma kakav Juiced... Vozis preko male bare i auto ti se izokrece, a drugi nisam igrao.

gilopile Re: Kao Need For Speed 13.06.2009. 05:04 #121056

broj poruka: 9459
Bob Sleight 48k.Odlicna vratolomna jurnjava kroz snezne padine

:: Da li neko moze da mi preporuci neku igru koja je po tematici slicna NFS Underground-u 2? Znaci lude vratolomne trke KROZ GRAD,izazivanje protivnika,nabudzeni automobili sa mogucnoscu menjanja svih delova po zelji vozaca(igraca)... Bitno je da je igra puna brze akcije...Ako znate tako neku igru,napisite..
:: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
obradmi Re Shone Test Drive Unlimited 13.06.2009. 08:32 #121064

broj poruka: 7720
Ja igram Test drive unlimited na touchpad ,ako imas volan uradi kalibraciju u setup i prebaci na volanu na analog mode.Iz nekog razloga je analog mode osecajniji za volan.Ja sam sa touchpad razvaljivao T.D.U .
obradmi Jedna ispravka samo 13.06.2009. 08:39 #121067

Nisam koristio touchpad ,nego gamepad ono kad sa palcem imas kontrole .Trebace ti samo kalibracija u setup-u i sve radi pod kontrolom u T.D.U.
-ShonE- Re: Jedna ispravka samo 13.06.2009. 09:09 #121073

Thanks! Iskreno jesam cackao nesto po setup-u al se sad ne secam, davno je to bilo, bas cu da probam ponovo igru.
BTW imam volan.

:: Nisam koristio touchpad ,nego gamepad ono kad sa palcem imas kontrole .Trebace ti samo kalibracija u setup-u i sve radi pod kontrolom u T.D.U.
obradmi Biranje Dzojstika 14.06.2009. 08:51 #121327

Bio sam u prilici da probam na PC igricama dosta volana i dzojtika,moja preporuka je uzeti volan koji ima odozdo vakum nozice tako da moze da se fiksira kad se stavi na sto,druga stvar uvek je bolji volan i dzojstik koji ima taster za analogni i i digitalni mod i tu ne treba zaliti pare ako je nesto skuplji mozda par stotina dinara.Voznja recimo bolje radi u analognom modu.kod starijih simulacija voznje narocito.Igre koje nemaju kalibraciju dzojstika kada se prikace volan ili gamepad ili slicno treba izbegavati.
Volan moze da posluzi isto kao dobar dzojstik kod simulacije helikoptera tip-a comanche 4 i slicno. i kod aviona nije los ima dosta tastera koji mogu da se definisu u igri.Volan i nije skup nesto narocito ima ih dobrih i pored Logitecha ,recimo kao Trust i slicno vrednost je 2000-3000 din. E sad za volan treba i posebno mesto na stolu posto i nije mali.I na kraju ako grafa ima tv out ili hdmi lepo je prikljuciti i na sto veci LCD Tv
sto veci ekran vece uzivanje.Za igrice tipa FIFA 2008 najjaci je gamepad sa pecurkom.
Znaci i dzojstik treba birati prema tipu igrice koju neko preferira.

bstaletic probaj: 14.06.2009. 16:27 #121392

broj poruka: 1889
Flatout I i II trojku ti ne preporuchujem
obradmi Nastavak dzojstici 14.06.2009. 23:42 #121447

Sto se tice palice najjace su za simulacije leta i tu je najbolje
da imaju sto vise tastera blizu vrha gde se vrsi pritisak na taster
sa palcem.Za pucacine tu se svi slazu,sto se tice PC platforme su najjaci
tastatura i mis za koji ce pozeljno da ima sto vise tastera.Da ponovim
za gamepad sa pecurkom ,on je najjaci za sport gde se dodaje igracu
igre tipa Fifa 2008 ,kosarka itd.Gamepad sa pecurkom moze da bude u stvari univerzalni dzojstik za igre kao sto je kod PS3 sa kojim ide u kompletu i kod PS3
je bezican.Postoje verzije bezicnog gamepada za PC koje su recimo duplo skuplje
od klasicnih.Kada je u pitanju game kontroler kao kod Nintendo WII koji je isto bezican,tako nesto ne postoji za PC platformu i to je nesto deseto u odnosu na sve druge ,fakticki igrac mase dzojstikom u prostoru ,recimo kod kuglanja ,pravi pokret u vazduhu kao kad bi stvarno bacao kuglu ili ako igra tenis mase dzojstikom kao u tenisu,za bejzbol isto vazi i sl...Nintendo dzojstik ima tacnost 95 % ,po netu moze da se vidi da je izasla nova verzija za koju kazu da je jos dodatno poboljsala taj dzojstik.Po mom misljenju nedostatak ovog dzojstika je sto ne moze lepo da se upotrebi u fudbalu i slicnim kolektivnim igrama ,nesto slicno kao kod PS3 Fifa 2008.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs