Zanima me dal neko uopste moze da igra ovu igru a da mu ne secka...znaci nebitno je koja podesavanja da stavi,pa jbt ja igrao i stari gotik i isti djavo,hm ne znam jel igra izbagovana ili sta vec ali koci ubija! Imam e8400 na 4.2ghz,8800gt turbo,2gb geil bd itd,ah da stavio sam i novi tj najnoviji pech i opet ista prica,pa kao neko slucajno zna kako resiti problem sa ovom igrom bilo bi super..hvala
da da si fan gothica ne bi igrao taj deo ili ti ekspanziju, prvo obicna gothic III koci u nekim delovima nebitno kakva ti je masina jer nije lepo odradjena a kad je izasao patch 1.12 ispravljeno je preko 150 bagova i o5 nista za hardware, a forsaken gods je bull shit, to ti je samo da imas cime da ubijas vreme dok izlazi IV deo jer i kako da bude bez bagova kad su je izbacili za 3 meseca, zato ce IV deo biti najbolja igra 100% ikad, zato je i toliko dugo rade
Ma igrao sam i njega samo pre 2god..znaci neiscrpan je,hmm mislim da sam ga mesec dana cepao po 3-4 sati i nisam uspeo da predjem,zatim je masina pukla i odose svi sejvovi a ponovo to da se igra treba covek da je lud..tako da sam uzo ovaj nastavak da se zanimam malo :)
lud da pocne ponovo?? rofl man onda bi ja trebao odmah u sanatorijum ja sam gothic II presao 6 puta i sad razmisljam 7. 2x sa paladinom 2xsa mageom i 2x sa lopovom, veruj mi bolja igra nije izlazila ima isto ako nisi igrao, flat out I, II, III nije na tu temu al je cool, a ako hoces na tu temo morrowing, aragon, fable def, itd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.