E ljudi jel moze mala pomoc u vezi ove igre . Danas sam je dobio na 3 cd-a . Presnimio sam u jedan folder sva tri cd-a . Posle se javlja problem kada treba da je pokrenem instalaciju preko Daemon tools-a ne mogu da nadjem ISO file , sta god da mountujem nece da startuje instalaciju . ujel moguce na mail da se posalje iso i da ih otpakujem . ( mail - sasasonja@yahoo.com ) .
Kakva ti je to verzija na 3 cd-a? Mozda na 3 DVD-a jer igra ima preko 12GB ili 2 Dual layer DVD-a. Imas patch i crack za tu igru (crack je oko 250mb i patch oko 500mb)
Jedno glupo pitanje, da li si probao da, bez obzira sto nema autorun, odes na virtuelni disk i startujes setup.exe? Koji je to Total War, jer ako je Empire: TW, onda ima 2 dvd-a, imam ga, ali mozda je to neki drugi...
A kako mislis da ti neko posalje iso na mail? Valjda mislis na link za iso fajl?
life`s a bitch...and then you die.
:: E ljudi jel moze mala pomoc u vezi ove igre . Danas sam je dobio na 3 cd-a . Presnimio sam u jedan folder sva tri cd-a . Posle se javlja problem kada treba da je pokrenem instalaciju preko Daemon tools-a ne mogu da nadjem ISO file , sta god da mountujem nece da startuje instalaciju . ujel moguce na mail da se posalje iso i da ih otpakujem . ( mail - sasasonja@yahoo.com ) :: :: Hvala unapred . :: :: ::
Probao sam virtual drive i svasta jos nesto , do sad sam preko daemon toolsa raspakovao bar 170 igara al ova me izbacuje iz takta . Ne znam kako al moja ima 3 dvd-a , sve sam uredno presnimio al nema sanse da ga nateram da pocne instalaciju , vidim da su se i drugi na ovom forumu mucili sa ovom igrom .
...mada je mozda u nekim novijim alkoholima prevazidjen problem sa SPTD, i jos par `sitnica`. Nije mu kriv DT sigurno, jednostavno nema dobru verziju igre. Skidaj FLT (Fairlight) gde god da vidis njihove verzije, za mene su oni najbolja ekipa jer nikad nisam imao probleme, a ponekad jesam sa Razor1911, Reloaded, itd. Sko ga ne skines ponovo (Empire:TT), sa drugog linka naravno?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.