Damnation... (problem sa musicavoscu igre, valjda...)
STRANA 1 OD 1
MaliAbner
Damnation... (problem sa musicavoscu igre, valjda...)
30.05.2009. 20:45
T17706
status: user broj poruka: 7769
Instalirao sam klincu ovu pa recimo zanimljivu igricu ali...
S vremena na vreme ko da bubicari, tj na samom pocetku igre kad treba da predje preko ponora pomocu konopca uhvati se za konopac i `ladi ga` samo tako visi... Kasnije na tom istom nivou kad treba sa skoci unazad na platformu gore uhvati se za izbocinu na fasadi i kaze `press space to climb` ali ni udaranje cekicem po spcace nije pomoglo.
A i pomalo sam razocaran sto igra ne prepoznaje joypad.
Inace igra je izdata od strane CM i totalno je nezahtevna (manje vise) u startu je dala podesavanje na 1680x1050 i sve na medium na prilicno staroj masini (dve godine) ide prilicno glatko na 8600gt (mozda zato sto klinac srecom ne zna za bolje)
To je problem sa krekom kao sto je bilo sa Gogfather 1 kad nisi mogao da udjes u auto ni na koju forudok naravno nije izasao drugi crack. Tako da dok ne izadje crackfix ili nesto slicno nema sanse da se popnes na tu platformu. Gleda sam i po stranim sajtovima i svi koji imaju ovu verziju igre sa Vitality crackom imaju isti problem.
@imarkovic: vidis da me ne mrzi da dajem komentar :)
Ja ne znam gde vi `kupujete` igre ali meni radi sasvim normalno.Presao sam vec trecinu igre i sve je sasvim ok.Jos ni jedan bug nisam sreo.. P.S.Kod mene je igra u mdf file formatu,pokrece se iz Alcohola ili se Alcoholom jednostavno nareze na disk!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.