imam vise igrica kojie za instalaciju imaju jedani iso file,e sada moje pitanje je kako da taj iso file od 8 gb ili manje narezem na dva diska,i kad ga narezem da samo ubacim prvi disk i pocne instalciuj i polse ubacim 2 disk i nastavi?
Postoje tutorialu po netu (Game Copy Wordl na primer) u kojima je za neke instalacije objašnjeno korak po korak kako da se uradi to što ti hoćeš DVD9 -> 2 x DVD5. Uvek možeš iso da pocepaš na pola i narežeš na dva DVD-a, ako nema drugog rešenja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Mislim da se ne isplati ta razlika u ceni. Sto ne bi narezao te velike (retke) igre u rar varijanti? Vecinu tako i skidas. Ja nikad nisam voleo torente i skidam sa wareza, ali cak i ako skidas sa torenta u izvornom iso ili img fajlu (nebitno koji je), sto ih jednostavno ne spakujes u rar fajlove od 100mb? Posle ih samo otpakujes na hd. Ja tako radim, mada sve redje jer ipak je vecina igara na 1x4.4gb ili 2x4.4gb, a ne recimo 1x5gb (rainbow six vegas) ili 2x7gb (gtaIV). A filmove koji su preko 4gb delis sa mkv toolkit, program slican virtualdub-u. Usput, koje igre imaju vise od 4gb u jednom iso fajlu, cisto da znam ako budem hteo da ih odigram?
on hoce da `originalni` (original falsifikata) podeli na dva diska ZADRZAVAJUCI autorun koji bi mu nakon `zavrsetka` prvog diska sam zatrazio drugi.
Ako ipak moze bez auto - starta, onda izaberi podelu na dva dela pomocu, recimo, WinRAR-a (opcija koja podrazumeva izbegavanje kompresovanja - store + split volume. Kada ti zatreba instalacija, sastavis ova dva dela opet pomocu WinRAR-a i pokrenes proces sa HDD-a...
:: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: Jos je Hitler eksperimentalno utvrdio da je covek najbolje gorivo. A krematorijumi su buducnost covecanstva, jel` tako Djenka?
Ja delim igru sa winrar na 2 dela od po 4,5GB odnosno jedan DVD i raspakujem ne mora na rar-ove od po 100MB... Imas ti mnogo igara sad koje su vece od 4GB a da su jedan Iso takve su sve ove novije, imaju oko 6-7GB obicno a neke i vise...
:: Mislim da se ne isplati ta razlika u ceni. Sto ne bi narezao te velike (retke) igre u rar varijanti? Vecinu tako i skidas. Ja nikad nisam voleo torente i skidam sa wareza, ali cak i ako skidas sa torenta u izvornom iso ili img fajlu (nebitno koji je), sto ih jednostavno ne spakujes u rar fajlove od 100mb? Posle ih samo otpakujes na hd. Ja tako radim, mada sve redje jer ipak je vecina igara na 1x4.4gb ili 2x4.4gb, a ne recimo 1x5gb (rainbow six vegas) ili 2x7gb (gtaIV). A filmove koji su preko 4gb delis sa mkv toolkit, program slican virtualdub-u. Usput, koje igre imaju vise od 4gb u jednom iso fajlu, cisto da znam ako budem hteo da ih odigram :: :: po :: :: life`s a bitch...and then you die :: ::
...samo sam rekao da ja delim na 100mb jer sam navikao tako da ih skidam sa neta. Ali ni ti ni on mi niste odgovorili koje su to igre. Voleo bi da znam, jer ja imam neke novije, ali osim onih koje sam pomenuo (jedna je dosta stara a jedna veoma nova) ne znam koje prelaze 4gb. Ako vam nije problem, nabrojite mi neke. Moze i jedna, bilo koja, ali da nije GTAIV
A sto se tice delenja igre u fazonu autorun, to ne verujem da je moguce...
Re: Ma nemoj da se lozite da mu odgovarate kad je decno lozac !
25.05.2009. 16:39
status: user broj poruka: 362
Hehe, tebra, moze samo sebe da lozi, mene sigurno ne...ja mu se smejem:) Kao i svakome ko sebe tripuje. Ali, to ne znaci da mu necu odgovoriti, pogotovu ako postavi neko ekcentricno pitanje (u smislu hardvera). Uostalom, ja reagujem na malo opicenije (citaj - nesvakidasnje) postove na ovom forumu, tako da je opusteno. Samo me cudi sto se 90% ljudi koji su malo aktivniji na forumu trose (bar u zadnje vreme) na tako skup hardver koji nije iskoriscen ni 50%. No dobro, svako svome...
p.s. je*em ti i photoshop i adobe kad ne vidi ni 4gb....mozda negde gresim...a koliko igara koristi vise od 1.5gb rama?
p.s. sorry svima ako je off topic:)
life`s a bitch...and then you die.
:: Pogledati ove dve teme :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=17597&forid=12&katid= :: Covek pomisli koji je srecnik ovaj Bajic a onda naleti na sledece :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=17592&forid=18&katid= :: i onda lagano zaklucis da je decno Pera Lozajic najveci lozac na svetu :: :: A onda u trecem postu u najsvezijih deset tema ova sa cepanjem DVD-a :: :: I STO JE NAJGORE OD SVEGA SVI SE MI PRIMIMO KO POAVIJANI I OBJASNJAVAJUCI MU !! :: (a on se garant valja od smega negde u podrumu :: :: Pali bre na Grand Show !! :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
jedan ISO od 5-7GB na primer: Mirror`s Edge, Call of Duty 4, Call of Duty 5, Crysis, Fallout 3, Prince of Persia (2008), Racedriver GRID... Znaci sve `novije` otprilike, e sad imas i FEAR 2 on ima 11-12GB, GTA IV 13-14GB, Empire Total War...
COD4, Fallout 3, Crysis? Ocigledno nisam obracao paznju...Ja ih samo otpakujem i instaliram. I dalje mislim da je bolje narezati ih rar formatu (kao sto si i sam rekao) pa lepo install sa hd-a...
life`s a bitch...and then you die.
:: jedan ISO od 5-7GB na primer: Mirror`s Edge, Call of Duty 4, Call of Duty 5, Crysis, Fallout 3, Prince of Persia (2008), Racedriver GRID... Znaci sve `novije` otprilike, e sad imas i FEAR 2 on ima 11-12GB, GTA IV 13-14GB, Empire Total War.. :: :: ::
do jaja ti je taktika lepo jedna provera istorije, pa tek onda sledeci korak dobro je da imamo nekog kao sto si ti, da nam skrene paznju svaka cast tebra
ako koristite torrent-e, probajte skullptura-ine rip-ove ovo sam vec pisao, ali mozda nisu svi videli rip-ovi su mu mali, brzo se skidaju, a onda raspakuju automatski na hdd, nema klasicne inst, krekovanja i ostalog i ono sto je najvaznije, sve rade u full-u
Pa sta imam staru konfu i steko sam godinu dana za novu,sta mi je sranje komp pa sad nemogu da kupim i7?U CEMU JE TVOJ PROBLEM?a posto cu da dobijem besplatno ove graficke terba mi i dobar cpu da ih podrzi,ako nije tako ispravite me..!!!!!!
Ja bih za sebe zadrzao GTX295, a ovo ostalo prodao, za 2k-3k nizu cenu nego u prodavnici, postujes ovde na forumu, bench, sk i elitesecurity svi bi se polomili pa bi morao da pravis aukciju na limundu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.