Nabavio, instalirao. Kad treba da se pokrene, krene na sekund uvodna spica i izbaci me napolje. Kaze da je greska nastala u fajlu fallout.exe. Kod drugara sve radi normalno. Imam solidnu masinu,sve dosta iznad minimuma. Ima li iko ideju o cemu ser adi ili slican problem?
Igra je odlicna ali je jako lose odradjena i stalno puca, na nekim masinama vise a na nekima manje. Probaj da skines apdjetove, to bi trebalo da ti poboljsa situaciju bar donekle.
kod mene posle instalcije prikaze osnovni meni i kada pritisnem play igra mi izbaci da mi fali xdrive.dll i crkne da li ima vezu sto je sistem vista jer lik koji je postavio igru napominje kada se koristi vista da treba da se iskljuci nekakav uds nisam to najbolje razumeo da li mogu da skinem sa neta .dll pa da to proradi da ne skidam ponovo sve sa neta treba dosta vremena
Na Visti najnormalnije odigrao pomenutu igru bez ikakvih pucanja i trzaja i patch-eva!Samo lekić.Moguće da nije dobra verzija igre koju imate.`Nabavi` novu!
Ja sam igrao na xp-u i pucala je konstantno, nesto manje kada sam na 1gb memorije dodao jos 1gb, ali je i dalje pucala. To je dokumentovan problem kod te igre, ima na milion foruma po netu, isto tako ima i dosta kojekakvih resenja koja kod nekoga rade a kod nekoga ne. Znam bas jos tri osobe kod kojih je igra isto tako radila, bez obzira na verziju. Probaj da procunjas po stranim forumima, mozda nadjes neko resenje.
:: skidajte igre od skullptura-e i dopeman-a (ne znam koliko je on aktuelan :: inace skullptura-ine igre su sve o :: :: :: uls :: :: Ne skidaj Skullptura-inu verziju zato sto skullptura radi samo rip-ove igara sto znaci da neces moci da je update-ujes a samim tim ni da instaliras dodatke...sto se tice izbacivanja iz igre potrazi patche-ve za igru i trebalo bi da ti rese problem...oni su ti takodje potrebni i ako zelis da instaliras dodatke
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.