Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Trainers
STRANA 1 OD 1
doca80 Trainers 16.05.2009. 17:32 T17406

status: user
broj poruka: 3053
Dark Sector-po meni jedna od najjacih igrica koja je obelezila ovu godinu!!! E sad,igrao sam je normalno,uz malo mucenja na ponekim nivoima i sl.i igru sam tako odigrao. Voleo bi da ubacim neki trainer da prodjem opet celu igru sa neogranicenim healthom,municijom,cisto da vidim kako je to rokati ih sve bez gubljenja zivota,stednje municije... Potrazio sam neke trainere na gamecopyworld-u,ali ne znam kako se oni ubacuju u igru,kada kucam sifre,sta treba prvo da stisnem...Ako neko zna bio bih mu zahvalan da to podeli sa svima...

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bello re:Tariners 16.05.2009. 17:46 #114323

broj poruka: 41
Uloadovao sam na rapidshare imas 3 trainera......ako ti treba jos nesto javi........

Link:http://rapidshare.com/files/233682726/Dark_Sector.7zip

gman @doca80 16.05.2009. 19:08 #114351

broj poruka: 1111
veruj mi brate da nimalo nije zanimljivo, ili nije meni
nothing beats najtezi nivo tezine sto se tice igranja fps-ova, bar po meni
kad cupas kosu sa glave i lomis input devices
ah ta agresija

ulsi

doca80 Re: re:Tariners 16.05.2009. 20:39 #114363

Jel znas da nije lepo slati drugima viruse samo zato sto nisu hteli da ti pomognu oko izbora maticne ploce? To sto si mi ti uploadovao je viruscina ko zmaj... A i pitanje koje sam postavio je bilo KAKO SE AKTIVIRAJU U IGRICI TRAINERI a ne gde mogu da ih nadjem... Ja ih vec imam samo ne znam sta treba da kucam u igrici da bi pokrenuo trainere...

:: Uloadovao sam na rapidshare imas 3 trainera......ako ti treba jos nesto javi.......
::
:: Link:http://rapidshare.com/files/233682726/Dark_Sector.7zi
markopvict lol 16.05.2009. 21:19 #114368

broj poruka: 4515
Sta reci...

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 16.05.2009. 21:22 #114369

broj poruka: 8138
Tragedija.

The Way It`s Meant To Be Played

Alexva Pa... 16.05.2009. 21:27 #114370

broj poruka: 134

u principu ne treba ništa da kucaš.U samom treneru postoji opcija ( nešto kao help, nfo..) pored run opcije koja ti govori šta treba da radiš i kako da pokreneš trener.Većina radi ovako:pokreneš prvo trener, u glavnom meniju igrice ili po pokretanju iste pritisneš F1 ( ali ne kod svih ) da bi aktivirao sam trener a posle pritisneš npr. F2, F3... za aktivaciju beskonačne municije, nepobedivosti...Međutim u nekim igricama prvo moraš da aktiviraš konzolu da bi mogao da koristiš čitove što znači da exe fajlu treba da dodaš određeni tekst ( desni klik na ikonu igre, properties, nađeš exe i tu kucaš po uputstvima sa sajta odakle si skinuo trener ili gde je objašnjeno kako da pokreneš čitove u 99% slučajeva je napisano ).Nadam se da sam pomogao.Pozz
doca80 Re: Pa... 16.05.2009. 23:20 #114395

Probao sam sve napisano...i ne vredi...ili ja nesto ne radim kako treba,ili...u traineru koji imam ne postoji pisano uputstvo kako ih treba pokretati da bi radili...

:: u principu ne treba ništa da kucaš.U samom treneru postoji opcija ( nešto kao help, nfo..) pored run opcije koja ti govori šta treba da radiš i kako da pokreneš trener.Većina radi ovako:pokreneš prvo trener, u glavnom meniju igrice ili po pokretanju iste pritisneš F1 ( ali ne kod svih ) da bi aktivirao sam trener a posle pritisneš npr. F2, F3... za aktivaciju beskonačne municije, nepobedivosti...Međutim u nekim igricama prvo moraš da aktiviraš konzolu da bi mogao da koristiš čitove što znači da exe fajlu treba da dodaš određeni tekst ( desni klik na ikonu igre, properties, nađeš exe i tu kucaš po uputstvima sa sajta odakle si skinuo trener ili gde je objašnjeno kako da pokreneš čitove u 99% slučajeva je napisano ).Nadam se da sam pomogao.Pozz
gile23 Re: Re: re:Tariners 17.05.2009. 00:11 #114405

broj poruka: 9121
Meni u Cryptload-u pronalazi virus iako ne postoji, taj virus nije pravi virus nego neki crack, koji neki antivirus pronalazi kao virus sto ustvari taj trener nije.

Pozdrav!

:: Jel znas da nije lepo slati drugima viruse samo zato sto nisu hteli da ti pomognu oko izbora maticne ploce? To sto si mi ti uploadovao je viruscina ko zmaj... A i pitanje koje sam postavio je bilo KAKO SE AKTIVIRAJU U IGRICI TRAINERI a ne gde mogu da ih nadjem... Ja ih vec imam samo ne znam sta treba da kucam u igrici da bi pokrenuo trainere..
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Uloadovao sam na rapidshare imas 3 trainera......ako ti treba jos nesto javi.......
:: ::
:: :: Link:http://rapidshare.com/files/233682726/Dark_Sector.7zi
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Alexva Probaj 17.05.2009. 01:29 #114416

broj poruka: 134

http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_dark_sector.shtml.Ne može biti prostije, vidi samo koja ti je verzija igre da li radi sa njom većinom su treneri za v1.0.Inače NUMPAD1 znači 1 na numeričkoj tastaturi :) čisto da me razbijaš glavu!
bello ....... 17.05.2009. 02:13 #114421

broj poruka: 41
I to sto gile kaze,virus nepostoji,nema ga....
doca80 Re: ....... 17.05.2009. 09:35 #114447

Kazes virusa nema??? Evo ti procitaj opis virusa koji se nalazi u fajlu koji si upload-ovao.

http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic163045.html

Ja cu ti citirati samo najvazniji deo opisa virusa WIN 32 Statik,koji se nalazi u upload-ovanom fajlu...

A trojan dropper is usually a standalone program that drops different type of standalone malware (trojans, worms, backdoors) to a system. A typical trojan dropper is a file that contains a few other files compressed inside its body. When a trojan dropper is run, it extracts all files it contains to some folder (usually temporary folder) and runs all of them simultaneously. In many cases trojan droppers contain innocent files or multimedia files to disguise malicious activities.

Alexva,hvala...

:: I to sto gile kaze,virus nepostoji,nema ga...
doca80 Re: Re: ....... 17.05.2009. 09:37 #114448

:: Kazes virusa nema??? Evo ti procitaj opis virusa koji se nalazi u fajlu koji si upload-ovao
:: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic163045.htm
:: Ja cu ti citirati samo najvazniji deo opisa virusa WIN 32 Statik,koji se nalazi u upload-ovanom fajlu..
:: A trojan dropper is usually a standalone program that drops different type of standalone malware (trojans, worms, backdoors) to a system. A typical trojan dropper is a file that contains a few other files compressed inside its body. When a trojan dropper is run, it extracts all files it contains to some folder (usually temporary folder) and runs all of them simultaneously. In many cases trojan droppers contain innocent files or multimedia files to disguise malicious activities
:: Alexva,hvala,ali te trainere vec imam..
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: I to sto gile kaze,virus nepostoji,nema ga...
doca80 Radi!!! 17.05.2009. 10:47 #114455

Skinuo sam neki sasvim deseti trainer i sve radi bez problema...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs