sta lepite preko 1,4 patcha. probao sam par lekica ali ne rade. ne mogu da udjem ni preko xfirea ni preko servera u favorites u igrici. izbaciva ono da napravim profil i non stop sam offline. dajte dobar lekic dobri ljudi:))
:: :: sta lepite preko 1,4 patcha. probao sam par lekica ali ne rade :: ne mogu da udjem ni preko xfirea ni preko servera u favorites u igrici :: izbaciva ono da napravim profil i non stop sam offline :: dajte dobar lekic dobri ljudi:))
ali dzaba. trazi da kreiram profil. pokusavam i da u activision folderu izbrisem onaj profil sto je dosao sa patchem, i da napravim svoj novi ali nece pa nece. ja ga izbrisem a on se sam vrati odnekud. u svakom slucaju hvala!
da li je neko pokusavao sa novim serijskim brojem?
Kad ti trazi profil jednostavno kliknes na cancel i preko konzole se spojis na server ili server dodas u favorites u igri pa odatle ides na server.
Konzola se poziva sa ~(levo od 1, iznad TAB-a, ispod ESC.) prvo moras u opcijama da je enablujes a naredba za povezivanje na server je `/connect IP` (bez znaka ``, a IP je ip servera znaci broj npr. 192.168.1.1:28960)
Profil se ne moze kreirati samo lupas na cancel, ubacis tamo server ili preko konzole connect, a jos sam provalio kada udjem u Single player izbrisu se favourite server-i. Meni je ovako radilo ali sa nekim starijim patch-om, pokrenem PunkBuster pre pokretanja igre selektujem COD5, pokrenem igru lupam cancel jer se profil ne moze kreirati, ubacim servere i radi.
do zadnjeg patcha sam servere imao u favorites u igri. znaci 1,3 patch, pa favorites crack, servere u favorites (posto ni tada nije htelo preko xfirea) join server i voila e sa zadnjim patchom 1,4 i lekicem join server ne radi... kliko ne kliko mrtav. prosto ne reaguje. probao sam i preko konzole (ukljucena u meniju) i samo me izbaci. nema ni ono odbrojavanje da se vidi da li je pun server ili prolazim. ili ne znam ili sam nesto ubio, nekad je fora radila sad ne radi, otud i oni ocajnicki pokusaji sa kreiranjem profila i menjanjem serijskog hvala svima na ulozenom trudu!
imam onaj lekic od 155 kb private klient patch1,4 no pb kick i opet dobijam bad memory bla bla ukljucim ga dignem igricu, uklucim f3, pa kad pocnem igrati f4 ali me izbaciva. je li nesto pogresno radim?
I ja sam pokusavao taj lek ali meni nije hteo da radi a kod mog druga je radio...Probaj jos ovo...Mount-uj preko Deamoon Tools-a onaj ISO instalacioni fajl i onda pokrenes igu preko toga...kad se pojavi onaj prozor ides play naravno...ukucas ip i igras...Meni je i tako radilo...
Independence is a state of mind
:: :: imam onaj lekic od 155 kb private klient patch1,4 no pb kick i opet dobijam bad memory bla bl :: ukljucim ga dignem igricu, uklucim f3, pa kad pocnem igrati f4 ali me izbaciva :: je li nesto pogresno radim :: ::
brat od strica mi je na grbaci, to vise zbog njega. kad nije kod mene i ne razmisljam mnogo o 5-ici. opet iskren da budem malo me nervira sto ne mogu da provalim ovo bad memory igro bi satak dva a onda cao do sledece posete brata:))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.