Da li se nekom desava da mu se biljke,kamenje,lisce sve iscrtava u toku igre bukvalno pred nogama,znaci kad se krecem biljka se ocrta metar dva od mene,a do tad je nije bilo. Malo je iritirajuce.
Meni se desilo isto to. Vrlo jaka konfiguracija sa mnogo RAM-a i isto to, iscrtavanje tu na par metara od lika. Drajveri nisu bili sveži ali nemam pojma da li su ipak neki koji su izašli kasnije u odnosu na prve koji su optimizovani za Crysis. Znam da sam igru apdejtovao i zalepio krek neke poznate i priznate Grupe i ništa nije pomoglo.
Jbg, nisam imao vremena da se duže zezam, imam ga instalirano još uvek, probaću sve ispočetka...
Mislim da ovo iscrtavanje objekata nije do jacine racunara. Na http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=278989 covek ima Ati 4870 i opet mu se javlja isti problem. A ljudi igraju i sa mnogo slabijim masinama pa se nezale na ovaj problem.
:: Sky nismo mi svi overklokeri ko ti :: :: Pozdrav :: :: :: :: Slabo je to za Crysis :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ti si muzicar overkloker, a tvoj friend mesar overkloker, xd.
Pozdrav!
:: Kakav sam ja overclocker?Neko te slagao :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Sky nismo mi svi overklokeri ko ti :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Slabo je to za Crysis :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Koji si ti pajac gile...Hahhaahahah..Pazi,nije on stvarno mesar po zanimanju vec ga ja zezam zbog mesarskog Overklokovanja..On to naprzi sve na max odokativno pa ako prodje prodje,dobrodoslo..Kapiras,na silu..Sto je najgore kod njega to i prolazi.U stanju je da vrti po celu noc samo da prodje clock koji je stavio Ali ja opet uzmem alatku i postignem bolje rezultate.Hahhahahaha.Al sam strasan OC-er
I Want to believe - The truth is out there
:: Ti si muzicar overkloker, a tvoj friend mesar overkloker, xd :: :: Pozdrav :: :: :: :: Kakav sam ja overclocker?Neko te slagao :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sky nismo mi svi overklokeri ko ti :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Slabo je to za Crysis :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma nisam ja bukvalno shvatio sta ti je, a dobro je to sto covek sine sebi cilj i hoce da ga dostigne isti ja, ja odmah proc na 4,2GHZ sa 3GHZ , kao i grafu, ako zagusti donosim ventilator (20-ica odoka).
Pozdrav!
:: Koji si ti pajac gile...Hahhaahahah..Pazi,nije on stvarno mesar po zanimanju vec ga ja zezam zbog mesarskog Overklokovanja..On to naprzi sve na max odokativno pa ako prodje prodje,dobrodoslo..Kapiras,na silu..Sto je najgore kod njega to i prolazi.U stanju je da vrti po celu noc samo da prodje clock koji je stavio :: Ali ja opet uzmem alatku i postignem bolje rezultate.Hahhahahaha.Al sam strasan OC-e :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Ti si muzicar overkloker, a tvoj friend mesar overkloker, xd :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Kakav sam ja overclocker?Neko te slagao :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sky nismo mi svi overklokeri ko ti :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Slabo je to za Crysis :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Tako i treba,pocetci jednog kasnije ozbiljnijeg OC-era i entuzijaste.Da znas samo sta sam ja sve radio ih bre...
I Want to believe - The truth is out there
:: Ma nisam ja bukvalno shvatio sta ti je, a dobro je to sto covek sine sebi cilj i hoce da ga dostigne isti ja, ja odmah proc na 4,2GHZ sa 3GHZ , kao i grafu, ako zagusti donosim ventilator (20-ica odoka) :: :: Pozdrav
Gde ja ozbiljan overkloker, evo ti ga ovaj Lonley Max izneo komp na terasu (tada je napolju bio minux) da ga OC . A sto se tice Crysis-a i meni se to iscrtava ne znam sto ali ja mislim ako se svi detalji stave na najvise mislim da se nece to iscrtavati ispred.
Pozdrav!
:: :: Tako i treba,pocetci jednog kasnije ozbiljnijeg OC-era i entuzijaste.Da znas samo sta sam ja sve radio ih bre... :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: :: :: Ma nisam ja bukvalno shvatio sta ti je, a dobro je to sto covek sine sebi cilj i hoce da ga dostigne isti ja, ja odmah proc na 4,2GHZ sa 3GHZ , kao i grafu, ako zagusti donosim ventilator (20-ica odoka) :: :: :: :: Pozdrav ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.