Ako neko želi da se naigra dobro igra je popravljena sa patchom 1507 i radi jako dobro.Posle instalacije igre potrebno je istalirati samo taj jedan patch i udri.
Probao sam taj patch ali kada ga instaliram ne mogu da udjem u opcije I cini mi se da DX10 radi samo na pocetku sve prvx 5 min igranja ostalo mi lici na DX9. Volim tu igricu ali sam odusao od nje zbog ovih problema. Ili ja nemam dobar lekic za patch 1507, izasao je i patch 1508.
Za razliku od prvog dela drugi mi uopste nije primamljiv, mozda i gresim, pokusacu da se nateram da joj posvetim malo vise vremena, mozda mi se posle i dopadne.
patch je O.K. to je taj dx10 samo ti se cini, a pravo da ti kazem neces se nesto oduseviti ovim delom sve je kopija Far cry-a 1, Gothic II rules peace dude
______________________________ Dont drink and drive take joint and fly
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.