CALL OF DUTY WORLD AT WAR pitanje u vezi online ???
STRANA 1 OD 1
kobe
CALL OF DUTY WORLD AT WAR pitanje u vezi online ???
27.04.2009. 18:50
T17056
status: user broj poruka: 427
Ljudi , rodjaci , zemljaci :) e sad ozbiljno da li neko moze da mi kaze kada isntaliram sada patch 1.4 zadnji i sve crackujem kako da igram igru ONLINE ? jel moguce iako je kopija ???
100 puta sam postavljao tako pitanje i nikako da mi neko kaze kao???
27.04.2009. 19:03
status: user broj poruka: 2836
Pa gledaj ovako, ako hoces da igras ONLINE najbolje resenje ti je da kupish original. Ali posto cisto sumnjam da ces dati 1000din za neku igricu onda ovako:
1. Instaliraj program XFire (free imash na netu). Udjes lepo tamo na CALL OF DUTY 5 i nadjes server i igras(sve ovo radis u tom programu). Imash ih XXXXXXX... Trebace ti malo vremena dok provalish kako radi program, ali to je najbolji nacin.
2. Instaliraj program GARENA (free imash na netu). Udjes tamo u podelja COD 5 pa Evropa. podesis na settings da kad kliknes desno na START da ti otvara COD 5 Myltiplayer. Udjes u igricu (preko START)pa gore na LAN i cekas dok neko napravi (skoro stalno imash bar po 1 server)
Stavis 1.2 Patch, pa 1.2-1.4 Patch. Melem za 1.4 verziju. Online profil napravis u activision folderu (kod mene C:UsersOCzAppDataLocalActivisionCoDWaWplayersprofilesOCz) gde su profili i active.txt u kome stoji ime foldera za profil koji si napravio.
Udjes u igru, mozes preko konzole /connect i IP ili stavis IP servera u favorites i normalno iz igre ulazis na server.
ako stvarno hoces da peglas ovu igru (ovo vazi i za ostale i igre i igrace) online/multiplayer nedeljama i mesecima uzmi original i resi se bede 1000, 2000 dindzi stvarno nije puno za igru koju ces igrati duze vreme, mesecima ili i duze situacija je po mom misljenju drugacija za igre koje se predju jednom i batale, to je moj princip, jer ja, takoreci, jedem igre, a multiplayer me ne zanima uopste tj. skoro uopste, posto bih nabavio ovaj left4dead, bas zbog multija, e sad posto je to source engine i skida se sa steam-a, moracu malo da se pomucim da bih nabavio original, jer nemam odgovarajucu karticu kako bih obavio transakciju a, ako neko zna da li i gde left4dead (a i ostale igre koje idu preko steam-a) moze da se nabavi na disku, naravno original, neka napise toliko od mene over and out
...steam nije los, ali im sve igre nisu nesto, jedino pozdravljam Po`Zivota, drugo nist`!
CoD WaW je nesto vec vidjeno, iskreno, ali ne da je igram, znaci igrica je strava, posle WoW MW ovo je stvarno dobra stvar! Mada su u sustini iste, sto se tice igrivosti i engin-a!
Ako stvarno zelis da igras bez problema, kupi original, ...barem sto se tice MP-a, mada mozes u svakom slucaju zaviriti i na https://www.gamecopyworld.com pod uslovom da imas `original`, kako ne bi grebao svoj disk, pa skini tamo to sto ti treba!
Nekada je bio Yahoo-ov AllSeeingEye, sada na zalost vise ne postoji, pa mozes preko xFire-a, ili pak da se nakacis na https://www.game-monitor.com pa nadjes server koji ti odgovara!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.