Imam verziju na dva dvd-a koju moram da raspakujem i ubacim u deamon tools.Kako sam igru ranije instalirao normalno i igra je radila ok,sada mi pravi sledeci problem.Naime kada pokrenem instalaciju proces se zaustavi na instalaciji PhysX drajvera.Prijavi da imam instaliranu noviju verziju ovih drajvera,te da ih izbacim i ubacim ove starije sa diska.Ja to odradim medjutim nista se ne desava,pokrene instalaciju istih,prozor se zatvori i nista se ne desava.Pomoc, please!
Deinstaliraj PhysX i pusti instalaciju da odradi svoje (dakle da sama igrica instalira PhysX), posle toga mozes da instaliras novu verziju. Drugacije nece.
Ne vredi,izbacim ja noviji PhysX,i pustim da instalacija odradi kako treba ali cim pokrene instaliranje PhysX sa diska,prozor se zatvori i to je sto je.
Kod mene je ta metoda palila uvek, problem je u detekciji postojecih PhysX drajvera, ako si ih pre toga deinstalirao probaj da uklonis zaostatke iz registry baze pa da onda lepo krenes iz pocetka. Ako i to nece, onda nadji nekog ko je vec ima instaliranu pa iskopiraj ceo direktorijum i pokreni samo instalaciju PhysX drajvera, radi sigurno cak i na Win XP sa SP1 na kome inace nece da se instalira ali posle ove metode radi bez greske.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.