Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Call of Duty 5 Multiplayer problem AGAIN...
STRANA 1 OD 1
TheGame Call of Duty 5 Multiplayer problem AGAIN... 25.04.2009. 23:01 T17026

status: user
broj poruka: 719

Problem sa ulaskom na neki server i igranjem sam rijesio ali sada se pojavio drugi problem...Konkretno ovaj...

http://img25.imageshack.us/img25/2760/slikav.png

Znaci igram par minuta na nekom serveru i Punkbuster me kikuje zbog neke greske u memoriji koliko sam shvatio...Da li neko zna o cemu se ovde radi i kako ovo da rijesim i da konacno pocnem da igram kao covjek???Hvala unapred...

Pozdrav...

Independence is a state of mind
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd jesi resio sa patchom problem 26.04.2009. 06:58 #110264

broj poruka: 2157

ali ti pb prilikom skeniranja fajlova nadje patch da ne valja probaj sa ovim da resis problrm:

http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

skini pbsetup pa u njnega ubaci cod waw pa gaupadatija ako postoji i dalje problem trazi drugi server :(
TheGame Re: jesi resio sa patchom problem 26.04.2009. 11:58 #110279

Onaj problem sa patch-om sam rijesio....I naravno probao sam da update-ujem punkbuster ali ni to ne pomaze...Skidao bas sa ovog tvog linka,izaberem World at War ,update-ujem ali nista...Nesta sam citao na netu kao da se to desava zbog onog .exe pokretackog fajla,odnosno kreka...Ne znam sta da mu radim,pogledacu jos po netu da nadjem resenje....Hvala u svakom slucaju

::
:: ali ti pb prilikom skeniranja fajlova nadje patch da ne valja probaj sa ovim da resis problrm
:: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.ph
:: skini pbsetup pa u njnega ubaci cod waw pa gaupadatija ako postoji i dalje problem trazi drugi server :(
OCz re 26.04.2009. 14:01 #110300

broj poruka: 2900
Treba da skines Private Client, ne secam se tacno sta i kako. Google-aj taj error i private client nacices sigurno nesto.
TheGame Re: 26.04.2009. 16:31 #110328

Rijesio sam i ovaj problem...Treba samo mount-ovati ISO instalacioni fajl od CoD5 preko Deamoon Tools-a i to je to...Hvala obadvojici u svakom slucaju...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs