Znaci igram par minuta na nekom serveru i Punkbuster me kikuje zbog neke greske u memoriji koliko sam shvatio...Da li neko zna o cemu se ovde radi i kako ovo da rijesim i da konacno pocnem da igram kao covjek???Hvala unapred...
Onaj problem sa patch-om sam rijesio....I naravno probao sam da update-ujem punkbuster ali ni to ne pomaze...Skidao bas sa ovog tvog linka,izaberem World at War ,update-ujem ali nista...Nesta sam citao na netu kao da se to desava zbog onog .exe pokretackog fajla,odnosno kreka...Ne znam sta da mu radim,pogledacu jos po netu da nadjem resenje....Hvala u svakom slucaju
Independence is a state of mind
:: :: :: :: ali ti pb prilikom skeniranja fajlova nadje patch da ne valja probaj sa ovim da resis problrm :: :: http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.ph :: :: skini pbsetup pa u njnega ubaci cod waw pa gaupadatija ako postoji i dalje problem trazi drugi server :(
Rijesio sam i ovaj problem...Treba samo mount-ovati ISO instalacioni fajl od CoD5 preko Deamoon Tools-a i to je to...Hvala obadvojici u svakom slucaju...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.