Ovaj problem se pojavio od kada sam instalirao nove patch-eve 1.2 1.3 i 1.4 Sa patch-om 1.1 nisam imao takvih problema i mogao sam normalno da igram...E sad problem je kad ocu da udjem u neki server...Znaci otvorim console i idem Ctrl+v odnosno kopiram IP i onda enter ali k*rac...Nece da udje u server,ustvari nista se ne desava...E sad razlog zasto instaliram ove patch-eve je zbog toga sto ih svi serveri traze...Sa 1.1 patch-om sam normalno ulazio i igrao ali sa drugim nece...Da li se jos nekome ovo desavalo,i ako jeste kako je rijesio???Da li mozda postoji neki fix za ovo ili mozda neki crack...Molim vas pomazite jer mi se stvarno igra 5-ica...Hvala unapred...
Dzaba nista se ne desava...Krekujem,udjem u igru,otvorim konzolu..Ctrl+V...Enter ali nista se ne desava....Ne znam sta mu je ...I kod mog druga je isto ovako...Da li se tebi sta slicno desava...???
Igram sad trenutno 4-orku,ali sam se zazelio 5-ice pa zato i pitam za resenje mog problema...Obozavam tematiku WW2...A i 5-ica multiplayer je isto dobra kao i 4-orka,dobro mozda malo manje...
Independence is a state of mind
:: lepo uzmes i instaliras 4 bolja je za multiplayer 5 put :: :: ::
:: :: Igram sad trenutno 4-orku,ali sam se zazelio 5-ice pa zato i pitam za resenje mog problema...Obozavam tematiku WW2...A i 5-ica multiplayer je isto dobra kao i 4-orka,dobro mozda malo manje.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: lepo uzmes i instaliras 4 bolja je za multiplayer 5 put :: :: :: :: :: ::
Hvala puno pomogao mi je ovaj patch...Sad sve radi...Samo ako imas neki dobar server gdje ima dosta igraca napisi ovde...Pretrazio sam https://www.gametracker.com i uspio sam da udjem u jedan ali on nije nesta...Hvala jos jednom...
https://www.xfire.com pa preko njega potrazi ja tamo nalazim servere al sad nemam cod5 instaliran. Po meni je cod4 bolji od cod5 u cod5 nemoras da nisanis uopste samo stavi brence i steady aim i vozi, jedino su snajper odradili kako treba a za HC server koristi Karabin sa red dot i tu ti niko ne moze nista.
Ako volis ww2 kao i ja igraj COD2 mnogo je bolji gameplay od cod5, a i uskoro ce cod 6.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.