Instalirao sam ovu igrucu i imam problem. Bilo koju rezoluciju da stravim, 1024x780, 1280x1024, low, high igrica secka (svakih 2-3sec). Stavaljao sam razna podesavanja sto se tice graficke (quality, performanse, antialiasing, filter....). Drajver je 181.22, koristim Windows Vista SP1. Masina je: INTEL E7300, 2GB 800MHz, ASUS 9600GT GDDR3 512MB, WD 320GB 16MB... Sve ostale igrice rade super. U cemu je problem?
Loš lekić, neki patch, nešto ti drnda komp u pozadini, defrag jednom u 100.000 miliona godina ? _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Graficka je dobra. Sve novije igrice idu na 1280x1024 Very high bez seckanja. Znaci gledao sam, u pozadini nista ne radi, igrica opterecuje 50% procesor sto prvi put vidim da neka igrica toliko opterecuje, imam 2Gb rama od toga je 1GB slobodno prilikom igranja, HDD je 2% opterecen prilikom igranja. Na staroj masini sve radi super. Jedini problem koji vidim je u Windowsu. Do sad sam igrao ovu igricu na XP-u a sad na Visti. Windows odrzavam redovno, pomocu Tune-up,Registry Mechanic........ Da li moze da bude problem oko drajvera za graficku?
Dajte ljudi, pomozite, ja idalje imam problem. Instalirao sam cak i najnoviji drajver za nVidiu i isto. Na netu nema da se skine Fix za ovu igricu, skinuo sam patch i instalirao ali i dalje isti problem. Da li ima veze sa windosom? Da li je neko imao slican problem???
To se i meni desavalo na visti. Igra jednostavno jede memoriju,pratio sam u task manageru igrica bukvalno jede memoriju na visti. Resenje je da je pokrenes compaatibility mode for windows xp i da probas da ogranicis ram memoriju koju zauzima. Problem je u tome sto igrica nije pravljena za vistu.
Pa znam ja u cemu je problem, ali jednostavno ta igrica nije pravljena za Vistu. Nema nikakav patch ili FIX koji bi popravio to. Probao sam i sa compatibility ali nista. Kada pogledam igrica opterecuje 50% procesor i 1GB rama zauzima... Znaci ipak ima prostora. Probao sam razna podesvanja, drajvere i nista...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.