Ćao svima Skinuo sam novog Ridick-a i lekić, ali mi traži activation code koji nisam našao na netu. Ako neko ima nek šikne na mail. Hvala i pozdrav Skid
Ma lekić radi, propustio me je dalje ali onda mi traži serial koji nemam. Ako neko iskopa neka pošaljena mail. Probaću i ja da iskopam, ako uspem šaljem. Pozdrav Skid
Pa tako je od kad sam je skinuo pre 7-8 dana, serial postoji ali ne i aktivacioni kod. Primenjena je nezgodna zastita i za sada nema ispravnog cracka. Moraces da se strpis kao i mi ostali. Inace nije to jedina od novijih igrica koja kuburi sa crackom.
Ja sam naso pilulu koja resava problem sa serial i aktivacionim kljucem al posle trazi disk in drive koji nemoze da se clokuje nikako tako da jos cekam.Za nista nema novo kad bude javicu.
Kada nadjes `lek` onda procitaj i komentar, naravno ako ga ima, i onda obicno pise fake. Sta ces kad ima i takvih ljudi koji vole da zezaju. Kada se pojavi na GameBurnWorld-u onda ce biti ispravan.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.