Posto se prodaju accounti na originalnom WoW-u jer neko uopste prodaje accounte na privatnim serverima tipa WoW Scape, ako moze za koju cenu otprilike neki acc sa preko 10 zbudzenih charactera (imaju 4 servera).
Haha igrao sam na tom serveru. I na V.C.N, Chronic Domination, Toxic, Phoenix,... ne mogu ni da se setim gde sam sve igrao... i naravno retail. Najbolji privatni server je bio Burning WoW, na njemu sam igrao tacno 15 meseci, ostali su sranje zestoko, ako ces jos i da platis za to, evo ja cu da ti izlevelujem 10 altova za 10 dana na High Rate za 1000 eura po liku. Moze? Salim se naravno. Nemoj da si lud, igraj high rate pa se levelujes brzo, ako si blesav da igras BlizzLike, onda lepo kupi ACC na Blizzard serveru pa igraj kao covek. Nikada ni jedan privatni server nece raditi kao Blizzard, mislim na DC, lag, bug, talente koji ne reade, exploit, hack i ostalo _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
...kao sto rece ^^ philaemos, najbolje je da kupis lepo vaucer, i da igras na originalu, ...od privatnih servera imas na top 100 wow siteu, gadjaj prvih 10 komada, po meni je trenutno najbolji, a da se ne placa, Throne of Darkness, mada je svabski, ali imaju extra dobar tim! A sto se tice Burnning WoW-a, bio sam kod njih vise od 2god, ali je nastao problem, sto neke klase uopste ne rade, jbg...
Igram na High ali zato laguje ko nenormalno, na Blizzlike-u nemam nameru da igram, a Fun je keva brz leveling (moze i za 3-5 sati da se leveluje heroj), i tu je instant 70 lvl realm. Imam druga 10 zbudzenih heroja na fun-u, na high-u jedan warior skoro do kraja, i ostalo je u fazi lvl-ovanja i oko 200k golda ukupno, ja mislim da ovakav acc moze da se proda za 1000-2000 evra.
Salis se naravno...!? Niko ne kupuje private acc-ove, osim ako mu nesto fali... jer private server moze da se ugasi u roku od 5 min, i sta onda...?
@2m4Y Reci mi ime nekog alta, i gilde gde si bio na Burning-WoW, ako si igrao duze i bio aktivan na forumu znam te 99%
Moji altovi: Philaemos (Tauren drood), Realog (UD warr), Agrael (BE paly), Vitezz (Trol shamy), Nerevar (Draenei paly),.. _________________________________________________ Hope is the first step on the road to disappointment.
:: ja mislim da ovakav acc moze da se proda za 1000-2000 evra ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.