Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Need for Speed undercover DX10
STRANA 1 OD 1
vuk125 Need for Speed undercover DX10 15.04.2009. 07:10 T16794

status: user
broj poruka: 2929
Jel ova igrica podrzava DX10 ili ne?
Takodje me zanima da li Dead Space ima DX10 i Mirror`s Edge?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Prve dve 15.04.2009. 08:08 #108372

broj poruka: 6101
pretpostavljam da podržavaju DX10, za treću ne znam.

Šefe, koji ti je vrag?

TheBear Mislim da 15.04.2009. 08:16 #108374

broj poruka: 6502
NFS ne podrzava DX10, a Mirrors Edge i Dead Space podrzavaju valjda al nema razlike u odnosu na devetku, nema dodatnih efekata za desetku tako da je svejedno. Mozes ti naravno sve igre da pustis na Visti ali NFS isto izgleda ko na XP-u i ja mislim da ne podrzava DX10.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Need for Speed undercover DX10 15.04.2009. 08:30 #108376

broj poruka: 2929
Ma znam da one rade na visit medjutim kada ih pustim na visti ne dobijam u opcijama nesto vise setovanja nego na XP-u. Dakle ono sto mogu da setujem na Visiti isto mogu i na Xp-u. Recimo kao sto je sluvcaj sa Cysisom na visti moze Very High to je DX 10 a na Xp-u samo high. Nigde ne mogu da nadjem koje igrice imaju efekte DX10. Znam za neke ali za ove nove nemam pojma Recimo malo mi je cudno sto ove nove tek po neka ima DX10 instrukcije.
TheBear Ma DX10 15.04.2009. 08:34 #108377

nije ono sto treba teoretski da bude, imas Stalker Clear Sky tu imas dodatne opcije, Company of Heroes... I jos par igara, ali razlike sa DX9 nema prakticno nikakve, i Crysis moze da se tweak-uje i pusti Very High na XP-u, tako da se vidi da je to samo trik da ljdi prelaze na Vistu. Kao sto rekoh tih dodatnih efekata u te tri igre nema, ne znam za Mirrors Edge al za Dead Space i NFS znam da nema.

SkyFire Re: Ma DX10 15.04.2009. 16:28 #108449

broj poruka: 18472
Ma probao sam i Dead Space i Mirrors Age i Crysis i Warhead i ja okom ne vidim razliku DX9 vs DX10.Pazi ima,najprimetnije je u Crysisu zbog ambijenta i prirode ali u ostalim igrama ja apsolutno ne mogu da primetim ama bas nista..
I posle tamo izgibose sa temama ATI podrzava DX10.1 nVidia DX10 (kakav li je to propust).Ljudi se samo zamlacuju nebitnim stvarima koji ima ama bas nista ne znace.
Bolje da se fokusiraju kako da optimizuju svoj sistem i da prate taj razvoj kako bi dobili bolje performanse u tim igrama.Ovako kad predjes na Vistu ubijes 20% performansi od karte samo zbog DX10 plus detalji i plus neoptimizovanost samog sistema.

I Want to believe - The truth is out there

:: nije ono sto treba teoretski da bude, imas Stalker Clear Sky tu imas dodatne opcije, Company of Heroes... I jos par igara, ali razlike sa DX9 nema prakticno nikakve, i Crysis moze da se tweak-uje i pusti Very High na XP-u, tako da se vidi da je to samo trik da ljdi prelaze na Vistu. Kao sto rekoh tih dodatnih efekata u te tri igre nema, ne znam za Mirrors Edge al za Dead Space i NFS znam da nema
::
tortojed Re: Re: Ma DX10 15.04.2009. 23:44 #108530

broj poruka: 10997

:: Ma probao sam i Dead Space i Mirrors Age i Crysis i Warhead i ja okom ne vidim razliku DX9 vs DX10.Pazi ima,najprimetnije je u Crysisu zbog ambijenta i prirode ali u ostalim igrama ja apsolutno ne mogu da primetim ama bas nista.
:: I posle tamo izgibose sa temama ATI podrzava DX10.1 nVidia DX10 (kakav li je to propust).Ljudi se samo zamlacuju nebitnim stvarima koji ima ama bas nista ne znace
:: Bolje da se fokusiraju kako da optimizuju svoj sistem i da prate taj razvoj kako bi dobili bolje performanse u tim igrama.Ovako kad predjes na Vistu ubijes 20% performansi od karte samo zbog DX10 plus detalji i plus neoptimizovanost samog sistema
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: nije ono sto treba teoretski da bude, imas Stalker Clear Sky tu imas dodatne opcije, Company of Heroes... I jos par igara, ali razlike sa DX9 nema prakticno nikakve, i Crysis moze da se tweak-uje i pusti Very High na XP-u, tako da se vidi da je to samo trik da ljdi prelaze na Vistu. Kao sto rekoh tih dodatnih efekata u te tri igre nema, ne znam za Mirrors Edge al za Dead Space i NFS znam da nema
:: ::
Crysis, koliko se secam ima neki efekt (da li je to `nevidljivost` odnosno `poluprozirnost`...) koji radi samo u okviru DX10. U simulaciji letenja borbenim avionima H.A.W.X (Tom Clancy) veoma je izrazena razlika u smislu DX9 versus DX10 (naravno, u korist desetke).
TheBear Da Sky 16.04.2009. 07:25 #108560

u prvu si, bolje bi bilo da se radi na optimizaciji, a Crysis Warhead na XP na Enthusiast i na Visti na Enthusiast mislim da nema neke vidljive razlike. A i kad se obican Crysis tweakuje na Very High na XP-u isto nema u odnosu na Very High na Visti.
Sto se HAWX tice, na Visti su mnogo losije performanse nego na XP-u, to u korist desetke verovatno su namerno neke detalje izostavili u devetci...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs