Ja skino jos pre par dana, stvarno se radujem da odigram ovo. U zadnje vreme me skoro nista nije zaintrigiralo a prvi Riddick je bio sjajan sto se mene tice. Jos se ceka na melem ..
Neki likovi sa neta pcili i kazu nije nesto posebno.Izgleda da nije ni blizu onog prvog dela
I Want to believe - The truth is out there
:: Ja skino jos pre par dana, stvarno se radujem da odigram ovo. U zadnje vreme me skoro nista nije zaintrigiralo a prvi Riddick je bio sjajan sto se mene tice. Jos se ceka na melem ..
Huh ..nema sanse da opet skidam igru ..izbacice i melem samo je pitanje kada tacno, valjda nece jos dugo potrajati .. A sto se tice same igre, pa sta ga znam. Ogledao sam skoro sve one trejlere idt. i meni fino izgleda :) prvi deo je bio super a nadam se da ce i ovaj ostaviti slican utisak.
već duže vreme čekam da se pošteno naigram,išao sam malo po forumima i majstori kažu da ima neku zeznutu zaštitu pa preporučuju da se nabavi igra.Ono što svi jako čekamo mislim da neće uskoro biti.Pored serial key ima neku vrstu aktivacije preko neta.Jako mi je žao zbog toga.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.