ovo skidam obavezno da malo pomucim ovu 9800GTX+... Potrazicu igru al ne verujem da ima po torrentima jos uvek. Igra zvanicno izlazi 9 juna, mada vidim neko vec ima shotove sa menijem...
Prvi deo je bio stvarno odlican, odusevila me prica. Ma, cemu zurba Nebeski, strpi se malo, vredi. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Znam da vredi cekati ali ako vec neko igra hocu i ja Off topic: Kad rece da se strpim..Jedan stariji lik (bogatas) koji ima i svoj fudbalski klub obracao se svojim igracima nesto ovim recima : `Ljudi,bice sve uredu,strpite se jos malo jel i ja se STRPAVAM `- pao sam sa stolice kad sam to cuo Tako da eto Erestun,kad ti kazes,evo strpavacu se dok igra ne izadje konacno..Hhahahahah..
@TheBear@ Sta te muci sa GTX-om?Mogu li ja nesto da ti pomegnem?Daj ga meni da ga ja malo pritisnem
I Want to believe - The truth is out there
:: Prvi deo je bio stvarno odlican, odusevila me prica :: Ma, cemu zurba Nebeski, strpi se malo, vredi. :: __________________________________________________________________ :: Withstand The Fall Of Tim :: ::
Malo je nezgodno jer se 295-tica kupa svaki dan.Treba svu opremu da nosim sa sobom da bi poneo i kartu
I Want to believe - The truth is out there
:: treba mi igra neka da ga `pritisne` malo jer samo Crysis je izazov za kartu trenutno.. :: Nego pozajmi ti meni 295-icu, tako ces mi najbolje pomoci... :: :: Inace Bound in Blood nema jos uvek na torrentima... : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.