:: Скинуо сам игру, распаковао (рар) инсталирао, али покретање увек крахира. Ово избацује :: :: APPCRAS :: JB_LiveEngine_s.ex :: xlive.dl :: :: Обавештење као кад `лек` није примењен. У рару га нема, а не знам где да га нађем :: Шта је у питању? Хвала :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
Igru sam presao pola i posle reinstalirao sistem i vise nikad nisam mogao da vratim save game..Igra kao igra je jako genericka.Nista specijalno. E film ni ja nisam jos pogledao..
Благодарим Скаје, прави си гејмер! Кад будем куповао нову конфу за десет година има код тебе да пазарим. Помогло је из прве. Филм сам гледао одавно, и пробао демо игре, па сам пожелео да видим како цела изгледа. ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
Tu sam da pomognem. Ok vazi,cekam te za deset godina
I Want to believe - The truth is out there
:: Благодарим Скаје, прави си гејмер! Кад будем куповао нову конфу за десет година има код тебе да пазарим :: Помогло је из прве :: Филм сам гледао одавно, и пробао демо игре, па сам пожелео да видим како цела изгледа. :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.