Standardno dobra igra, sa super grafikom, ali BEDNO kratka... Ne znam koji sam je moj skidao kad imaš 3 (TRI) misije, od kojih si u dve Nemac... A pritom zauzima 8.90 GB, wtf???... Očaj...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
sa po tri misije kao. A takodje sadrzi u sebi i prvu kamanju iz CoH-a i Opposing Fronts ali treba mati originale da bi se otkljucale za igranje odatle tolika velicina igre. A inace Tales of Valor je kao orijentisan ka multiplayeru. I mene nervira sto mi na 9800GTX+ sve na max u 1680x1050 sa 16xQ CSAA padne FPS nekada drasticno pa se vrati na oko 40-50 kliko treba da bude, ali ponekad neobjsnjivo pocne da secka a da na ekranu nema nekih zahtevnih scena (mnogo jedinica, eksplozije...), znaci potimizacija i nije bas na nivou.
Što se optimizacije tiče, tu nemam nikakvih problema, sve mi radi na pomenutoj rezoluciji, a imam slabiju kartu (8800 GTS), tako da mora da je kod tebe neki `kratak spoj`. Imam ja prva dva dela, koja sam prešao, ali ovo je beda, da nemam reči šta su uradili...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
Mogli su i da ne naprave nikakvi dodatak.Sta fali tales of valor,jeste da sam je presao za jedno popodne,ali sasvim fin dodatak.Op. fronts je bila najbolja do sada. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
imam coh opposing fronts originalnu igru i mogu reci da je tales of valor napravljen samo da bi naterao stare igrace da ga kupe. to su uradili tako shto su ubacili nove jedinice protiv kojih je skoro nemoguce pobediti sa starijim verzijama igre. tako da je i moj skor na `leaderboard` otishao u minus nakon izlaska igrice (prosto ne mozes pobediti, nove jedinice otkidaju stare). i onda se nadjes u situaciji da kupis tov ili da se ne igras uopshte. pre ce biti ovo drugo, jer stvarno ga preterase. relic-u jednostavno nije stalo do te igrice, poenta je bila da se isisa josh samo malo para iz vec `starijeg` naslova. a o tim balansu da i ne govorimo posle izlaska 2.500 i 2.501 patch-a.
ali i meni se desava da sa 70-80fps padne na 23-24 gde je u coh-u nepodnosljivo... a imam 4850 na 22` inace obican coh je daleko najoptimizovaniji jer kod njega sve klizi na 100+ fps nisam jos igrao tov jer mi je grafika na servisu...ali svaki od njih je daleko bolji u multiplayeru tj skirmish modu nego da je igrate standardno...ja oposing front nisam drugacije ni igrao ali sam je modovao
daje Average FPS 55 sve sto moze je na max, 16xQ CSAA u 1680x1050. A u igri zna da pada FPS na 20 u nekim scenama koje nisu uopste zahtevne to mi je cudno. A igram na klokovanom 9800GTX+, to je zver, u Crysis Warhead Bench-u na Enthusiast (Very High) imam oko 32FPS Average u 1280x1024.
taj test neznaci nista average kod mene je 58-59...max 65-72 a min je 45,medjutim igra se drukcije pokazuje kad se igra.....negde zna i da posteno zakoci .....mmm pas mater
rad je od coveka napravio majmuna
:: daje Average FPS 55 sve sto moze je na max, 16xQ CSAA u 1680x1050. A u igri zna da pada FPS na 20 u nekim scenama koje nisu uopste zahtevne to mi je cudno. A igram na klokovanom 9800GTX+, to je zver, u Crysis Warhead Bench-u na Enthusiast (Very High) imam oko 32FPS Average u 1280x1024 :: :: ::
AMD Athlon X2 5600+ @ 3200Mhz (OCZ Vanquisher) Biostar TA-790GXB A2+ 2GB DDR2 Geil Black Dragon @ 800Mhz Asus 9800GTX+ Dark Knight TOP OCZ 600W StealthXStream Windows XP SP3 32bit
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.