Meni se bioshock uopste nije svideo.Igrao sam ga pola sata i omah posle toga sam je izbrisao.Neverujem da ce dvojka biti nesto bolja.Nadam se da gresim.
prvi deo je bio bruka igra...objasnila je igrica...
Jedva cekam drugi deo...samo mi prpa da li cu moci sa 4850, 2gb rama i e7300 da je teram u full-u ima li negde system requirements? bar onaj preliminarni?
za Requirements, al ja mislim da ce sa 4850 moci opusteno na max. s obzirom na to da sam ja prvi deo igrao na max u 1280x1024 sa 8600GT. Cini mi se da je engine ostao isti Unreal 3.0 ne verujem da ce biti nesto mnogo zahtevna.
Prvi deo sam presao sa zadovoljstvom i odusevljenjem na kraju.Igra je stvarno vredna paznje.Secam se da sam mojoj bivsoj devojci dao igru i kad je krenula prvih pola sata se nesto neckala,igra je kaze bez veze a sutradan me nazvala sa impresijama kako je igra fantasticna! @eseses@ U pravu je Pajdo ,da si nastavio da igras nebi imao sad takvo misljenje.Meni se to desilo dosta puta dok sam igrao igre,krenem i bude mi smor prvih 30-45 min a posle igra bude extra..
Cenim da ce i drugi deo da bude odlican i jedva cekam da se pojavi
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.