Poz.....procitah u jednim debilnom svetu kompjutera da ima na kioscima da se nadje original dvd , Fallout 1, 2 i fallout tactics zajedno....ceo grad sam pretrazio ...
da li je neko nasao da kupi ovo BLAGO , ovu legendarnu igru ? Ne mogu nigde da je nadjem, ceo ns sam obisao i sto je najgore gde god sam trazio nisu ni dobijali ??!!?1
Da ne verujes.....napisem post, odem do grada da obidjem jos neka mesta....i ne nadjem ni na trafici , ni na `bolje snabdevenom mestu` nego u nekoj rupi sto nema ni 2 vrste sokova....
al NAAASAOO SAAAAAM :))) ....morao sam da nadjem i da imam original najbolje igre svih vremena :)
.. Ajd uzdravlje
:: Kod moje skole, ali moja skola je na Labudovom Brdu u Beogradu:) :: :: ========= :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: BLEJA:)) :: :: ::
:: Da ne verujes.....napisem post, odem do grada da obidjem jos neka mesta....i ne nadjem ni na trafici , ni na `bolje snabdevenom mestu` nego u nekoj rupi sto nema ni 2 vrste sokova... :: :: al NAAASAOO SAAAAAM :))) ....morao sam da nadjem i da imam original najbolje igre svih vremena : :: :: . :: Ajd uzdravlje :: :: :: Kod moje skole, ali moja skola je na Labudovom Brdu u Beogradu:) :: :: :: :: ========= :: :: Kolac u tiganju?!?! NEMOGUCE :: :: :: :: BLEJA:)) :: :: :: :: :: ::
Danas sam zakucao ispred neke midzitske trafike (1 metar kvadratni) pune DVD-ova i video doticni dvd, sa f1 f2 i tactics, pa sam trazio od debele prodavacice da ga pogledam... vredi 290din nema sta!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.