Igra li ko ovu igru?Kakvi su utisci?Ja se smorih kao budala.Igra je tako doooosadna da nemam reci.IDES,PUCAS,UBIJAS,Nivoi isti,nema nikakve kreativnosti..Znaci uzas! Ovo je igra za prvo mesto za SMOR igre ikad napravljene!
dosta je kratka, a i ne smara bas toliko, jeste da je sve na istu foru, aol meni je bila zabavna, kao sto rekoh moze jako brzo da se predje. Meni je bolja od Godfather II sigruno. Po meni je na nivou Dark Sector-a, nije ni DS nista bolji. Imas nove stvari kako napredujes kroz igru nije bas sve isto, ali igra je laka i kratka.
Idi bre,ti ovo g poredis sa Dark Sectorom?!Ma daj!Nebo i zemlja!Pa to isto kao da si ispljuvao Crysis (generalno govorim o gameplay-u)! Igra nit ima lepu grafiku,nit je zanimljiva,nit se desava nesto pametno vec ides kao pavijan i non stop istu radnju ponavljas!Ovo je bre za ljude koji gledaju teletabise
I Want to believe - The truth is out there
:: dosta je kratka, a i ne smara bas toliko, jeste da je sve na istu foru, aol meni je bila zabavna, kao sto rekoh moze jako brzo da se predje. Meni je bolja od Godfather II sigruno. Po meni je na nivou Dark Sector-a, nije ni DS nista bolji :: Imas nove stvari kako napredujes kroz igru nije bas sve isto, ali igra je laka i kratka :: ::
Igra jeste kratka ali je vrlo zanimljiva i zabavna.Ima vrlo lepu grafiku i prilicno dobro je optimizovana.Slazem se sa TheBearom najblizi odnosno naj adekvatnije poredjenje je sa Dark Sectorom posto je isti tip igre,isti nacin borbe,iste cake,samo sto umesto onog `king size` surikena se ima pistolj.Licno po meni ne moguce je da se nekom kome se svidja DS ne moze svideti Wanted.Igra je po meni vredna igranja.
Dark sectorom sam se odusevio a sa ovim razocarao.Ja ne znam koja je slicnost DS sa ovom igrom u opste???Meni ni malo nema slicnosti.Jedina asocijacija na bilo kakvu slicnost samog gameplay-a je kad pucas i zakrivis putanju metka da skines nekog lika kao sto to mozes slicnim nacinom u DS-u da uradis sa onim bumerangom.DS je igra najslicnija Gears OF War!Ako je Wanted i malo slican GOF,i najmanje podseca ja sam Klint Istvud! Porediti ovu igru sa ovom je besmisleno jer je nevidjeno glupa i dosadna! Crysis,Gears Of War,Lost Planet,Prince Of Persia i sl ,svaka od njih je po malo ubacena u DS i stim stojim iza toga da se ova igra ne moze porediti sa DS-om ni u ludilu. Naravno opet da se ogradim,sve je stvar ukusa i licne percepcije.
Ali nastupas skroz drugacije.Posto se tebi ne svidja i imas tako misljenje ne moras da pljujes po drugima kojima se svidja to je ipak tvoje licno misljenje a ne globalno.Znam dosta ljudi kojima se igra svidela ali i one kojima nije.Svako ima svoje misljenje i svoj ukus kao sto nema pravo da postavlja sebe kao neko merilo vrednosti.
Pozdrav od jednog Teletabisa. Zaboravih kako se zove onaj crveni .
:: Dark sectorom sam se odusevio a sa ovim razocarao.Ja ne znam koja je slicnost DS sa ovom igrom u opste???Meni ni malo nema slicnosti.Jedina asocijacija na bilo kakvu slicnost samog gameplay-a je kad pucas i zakrivis putanju metka da skines nekog lika kao sto to mozes slicnim nacinom u DS-u da uradis sa onim bumerangom.DS je igra najslicnija Gears OF War!Ako je Wanted i malo slican GOF,i najmanje podseca ja sam Klint Istvud :: Porediti ovu igru sa ovom je besmisleno jer je nevidjeno glupa i dosadna :: Crysis,Gears Of War,Lost Planet,Prince Of Persia i sl ,svaka od njih je po malo ubacena u DS i stim stojim iza toga da se ova igra ne moze porediti sa DS-om ni u ludilu :: Naravno opet da se ogradim,sve je stvar ukusa i licne percepcije :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: ::
za klasu bolja igra od DS, kao i Crysis, Lost Planet, Prince of Persia to su sve hitovi i pogledaj ocenu globalno tih igara i Dark Sector-a, dobro tebi se svideo DS ne kazem ja nista nije losa igra, ali po meni nije mnogo bolja od Wanted-a.I dark sector se igra na foru talas po talas neprijatelja kroz linearnu putanju...Samo moje misljenje. Po meni su i Dark Sector i Wanted pristojne igre i zabavne.
Dobro ,ipak nisam mislio po na osob niti sam nekog imenovao tako da nisam ni kriv ako se neko pronasao u prici ali ajde,izvinjavam se sto sam rekao da ste teletabisi
ja imam problem skinuo sam igricu sve lepo odradio sto se tice instalacije pokrenem igricu odradi uvodni intro sve normalno to naglasavam i kad krene onaj uvod u vezbu pocinje problem stvarno ne znam kako da opisem a da me razumete pocinju da mi se pojavljuju neke senke od kojih se sve slabo vidi ,kao neko prelamanje svetlosti i nevidi se skoro nista ides nasumice mislio sam da je to samo u uvodu ali kad je pocela normalna igra to se i dalje pojavljivalo pa sam prestao da igram obrisao sam je i instalirao vise puta ali uvek isti problem drajveri za grafu nisu sigurno imam zadnju verziju ATI 9.3 drajvere sta bi mogao biti problem da napomenem da ljudi od kojih sam skinuo igricu igraju je bez problema
:: :: :: :: ja imam proble :: skinuo sam igricu sve lepo odradio sto se tice instalacije pokrenem igricu odradi uvodni intro sve normalno to naglasavam i kad krene onaj uvod u vezbu pocinje proble :: stvarno ne znam kako da opisem a da me razumete pocinju da mi se pojavljuju neke senke od kojih se sve slabo vidi ,kao neko prelamanje svetlosti i nevidi se skoro nista ides nasumic :: mislio sam da je to samo u uvodu ali kad je pocela normalna igra to se i dalje pojavljivalo pa sam prestao da igra :: obrisao sam je i instalirao vise puta ali uvek isti proble :: drajveri za grafu nisu sigurno imam zadnju verziju ATI 9.3 drajver :: sta bi mogao biti proble :: da napomenem da ljudi od kojih sam skinuo igricu igraju je bez problema
Evo obrnuh igru i konacno stavih tacku i tu.Igra je definitivno jako monotona ali sam nekako preboleo jer je bilo delova koji su interesantni.Ono sto zelim da naglasim da ova igra ne podrzava Sli tj grafike sa dva GPU-a vec renderuje samo jedan dok drugi stoji u 2D Rezimu rada.Sve u svemu jedan veeeliki prosek a evo i kako je ocenjena :
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.