E ovako: Instalirao je,stvaio sve na max podesavanja(phenom II 920 3.5GHz,4GB,640Gb,4850 ASUS TOP,650W.....) sve lepo radi,frejmovi uvek stoje na 30,ne znam zasto,valjda tako treba,grafika u filmicima je extra kroz igu onako,u gradu je grafika na nizem nivou,jednostavno ne moze da se svrsta u isti kos sa GTA IV,zameram to sto kad vozim auto sa max brzinom i zakucam se u zid on se samo stopira ko da se nista nije desilo,meni se igra ne svidja ali........ Evo neke slike pa vidite,probajte!!!
Pa sve u svemu igra nije ni toliko losa...Za nijansu je bolja nego prvi dio...Posebno mi se svidja sto je prica malo vise razradjena...Vidim da si ti jos na pocetku igre...pa ti se zato mozda i ne svidja...Ima dosta segmenata koje su mogli popraviti...Voznja na prvom mjestu....relativno je lose odradjeno...Ulice i atmosfera bi trebali da budu malo zivlji...Sve u svemu nije losa igra...
uopste, igra se na istu foru kao prvi kum, prica je bezveze, grafika je smesna u odnosu na GTA4 na primer, izgleda kao zumirani sims 2, skoro nista nisu poboljsali u odnosu na prosli deo,mene nista ne privlaci da je igram, verovatno cu je izbrisati. Iskljuci Vsync ako hoces veci frejmrejt, al opet na maksimu je smesna grafika. Meni sa 9600GT ide oko 40FPS po gradu a u prostorijama 60, a igram u 1680x1050 sve na max i AA.
tek sam je sinoc instalirao pa reko da vam bacim neki review da vidite,ali igra je govno,jebote ne mogu da naprave igricu kako treba,MAFIA I ju je zajebala u sirokom luku,videcemo mafiu II!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.