samo znam da Reloaded zvanicna verzija ima 7,5GB, to 6,3 je verovatno jer je upakovano. Ja skidam sa torrent-a full brzinom evo za 40 min. vec 500MB gotovo...
И мене, што кажу деца, смара кад скидам с `мининове` нешто а оно брзина 2 - 5 кб/с уместо 120 кб/с. Зашто неки торенти иду пуном брзином а неки клацкају данима? Од чега то зависи?
Мининову сам узео као пример. И на осталим торентима (без позивнице) је слично. Мада суштина мога питања није констатација да на Мининови скидање УВЕК иде споро, већ само понекад. Скидао сам пуно кратких игара до 200 мб и ишло је пуном брзином. ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
filmovi i manje stvari obicno idu punom brzinom, al te vece igre od 6-7GB i vece skoro uvek ocajno idu, ja sam jedino sa PirateBay skidao GTA 4 cim je izasla igra i islo je full brzinom al tad je nenormalan boroj ljudi sidovao i skidao GTA 4.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.