Jel zna neko u cemu je caka.Insatlirao sam igru,krekovao sam zadnjim krekom koji se pojavio,medjutim kada pokrenem igru pocne ucitavanje,zatim zacrni ekran i izbacime na desktop.Pri tome izbaci sledecu poruku: Application has crashed: C++ exception Invalid connection. source button/axis/direction does not exist Ako neko ima neku ideju sta se moze.Hvala ljudi!
Iskljuci joystick ili gamepad, probaj tako da startujes. Takodje podesi rezoluciju na max 1280X720 a posle, ako startujes igru, povecavaj je. Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: :: Jel zna neko u cemu je caka.Insatlirao sam igru,krekovao sam zadnjim krekom koji se pojavio,medjutim kada pokrenem igru pocne ucitavanje,zatim zacrni ekran i izbacime na desktop.Pri tome izbaci sledecu poruku :: Application has crashed: C++ exceptio :: Invalid connection. source button/axis/direction does not exis :: Ako neko ima neku ideju sta se moze.Hvala ljudi!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.