Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Nove igrice problem
STRANA 1 OD 1
misafloyd Nove igrice problem 11.04.2006. 02:34 T1647

status: user
broj poruka: 321
Imam problem sa novim igricama,problem je to sto nece da se pokrene dok ne iskljucim Fizicki ATA kabal sa svih optickih uredjaja,drugacije nece!Ajde nije mi tesko iskljucim ja,kad ono igrica krene,onaj uvodni meni i samo Tvrdi Restart racunara!Komponente imam:
MB Abit IC7 I875,
P4 3.20GHz,
2X512 MB DDR 550MHz Corsair,
Asus V9999Ultra,
Chiftec 360W Dual fan,
. . . . . ITD.
Pomozite!
P.S. Nije nista klokovano,ram memorija radi standarno na 400MHz.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
merjadok RE 11.04.2006. 14:49 #5396

broj poruka: 29

Pa gde da čupaš IDE na živo??? Budi srećan što nije ispala neka komplikacija sa uređajima i kontrolerom. U stvari ako si to radio pre nego što je počelo da zeza, eto ti odgovora. Ako ne, zameni kabl i obriši grane iz menadžera.
MaliAbner Problem je u losem Crack-u 11.04.2006. 14:51 #5397

broj poruka: 7769
Dakle ovako problem je cini mi se u losim piratima, meni su u poslednje vreme dve igrice zakucavale racunare, sto kuci AMD sto na poslu INTEL.
Tako samouvereno tvrdim da je problem u piratima a ne u gvozdjuriji, jer da nije tako onda bi bar na jednoj do dve masine radile ovako sam STO % siguran da je racunar ispravan a da pirati koje sam kupio na pijaci ne valjaju.

IPAK JE LOS JE TAJ CRACK!!!

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

misafloyd ??? 11.04.2006. 18:03 #5400

broj poruka: 321
Nisam valjda lud da iskljucujem dok radi komijuter,iskljucio sam dok nije radio,nisam toliki neznalac.Dok kod mog druga sa slicnim komponentama ali sa drugom maticnom plocom moze da radi,kod mene krene i restartuje se.Kompijuter je ispravan 100%,prosao je najgore mucenje na testovima,a i nije losa konfiguracija!Pozdrav!
Equinoxe Re:misafloyd 12.04.2006. 00:04 #5409

broj poruka: 12057

Istina je da neke igre (crack-ovane naravno) ne rade dok se ne iščupaju grane sa optičkim uređajima. To su crack-ovi koji su na brzinu izašli da bi nova igra mogla što pre da se proba i igra.
Probaj da na https://www.gamecopyworld.com nađeš crack za igru koja te zeza.

Garson Re: Re:misafloyd 12.04.2006. 04:15 #5411

broj poruka: 736
::
:: Istina je da neke igre (crack-ovane naravno) ne rade dok se ne iščupaju grane sa optičkim uređajima. To su crack-ovi koji su na brzinu izašli da bi nova igra mogla što pre da se proba i igra
:: Probaj da na https://www.gamecopyworld.com nađeš crack za igru koja te zeza
Covek nije naveo o kojim se igrama radi ali ja bih rekao da su to igre sa Star Force 3 zashtitom (npr Splinter Cell 3).Za te igre ne postoji krek, za neke od njih je neophodno cupanje kablova, a za neke (Splinter Cell 3) dovoljno je disejblovanje DVD/CD uredjaja iz Windows-a.
tomma Toca race Driver 3 12.04.2006. 16:54 #5423

broj poruka: 172
Da li je i za ovu igru dovoljnu disable za DVD uređaje ili mora da se čupaju kablovi?

Postoji li drugi način da se izbegne čupanje kablova

zeljkoa Piraterija 12.04.2006. 18:24 #5428

status: admin
broj poruka: 713
Ova tema se pretvori u razgovor o pirateriji. Molim da odmah prekinete sa tom vrstom rasprave da ne bih bio prinudjen da brišem kompletnu temu.

-----------------------------------
Željko Arnautovic,
PC Berza

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs