Problem je sto ne znam kako da instaliram drajver potreban za igru Dark Sector!!! Igru sam instalirao ali nigde nema EXE fajla za instalaciju drajvera! Folder u kom se nalazi igra izgleda ovako
1. Mount image with Deamon 4.30.3 2. Install game 3. Install driver for bypass Starforce 4. Play
1. Control Panel -> Add Hardware -> Next -> `Yes, hardware is connected` -> Next -> `Add new hardware` -> Next -> `select with list` -> Next -> Show all hardwares -> Next -> `With disk` -> Dodajemy plik dev000.inf -> show it `fstarforce` :) 2. Image mount in Deamon Tools not old 4.30.1, remeber ON emulation RMPS
Mada ima lek za rusku verziju gde nije potreban starforce niti virtual dvd za pokretanje igre.
Uradio sam kako si napisao u uputstvu,i sada ne izbacuje plavi ekran uz restart kompa kao ranije,sada se pokrene ali stoji crni ekran i nista se ne desava po par minuta,komp NE REAGUJE uopste na ctrl+alt+del,moram da ga restartujem na dugme. Jel ima neki predlog sta da radim dalje... @nenika,igru sam instalirao,ali mi je problem bio kako da instaliram taj drajver za pokretanje igre,a to ne mora sa alkoholom...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Igrica je Ruska otud kvacice :: :: 1. Mount image with Deamon 4.30. :: 2. Install gam :: 3. Install driver for bypass Starforce :: 4. Pla :: :: 1. Control Panel -> Add Hardware -> Next -> `Yes, hardware is connected` - :: Next -> `Add new hardware` -> Next -> `select with list` -> Next -> Show all hardwares -> Next -> `With disk` - :: Dodajemy plik dev000.inf -> show it `fstarforce` : :: 2. Image mount in Deamon Tools not old 4.30.1, remeber ON emulation RMP :: :: :: Mada ima lek za rusku verziju gde nije potreban starforce niti virtual dvd za pokretanje igre.
Vistu 32 bit i imam. jel imas neki link do leka koji provereno leci?
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Kod mene je vista x32 i radilo je sve OK. :: Posle sam skinuo lek koji je tezak 140-150 MB takodje radi ok :: :: Probaj sa vistom ili potrazi lek za dark sector.
ako ovde nema crack koji je ispravan za svaku igru, onda ga nema nigde. ___________________________________________________________________ Withstand The Fall Of Time
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.