Ima li jos neko problem sa ovom igrom,pola zvukova se cuje ,a pola ne?Ovo je vec druga verzija koju skidam i ne radi kako treba.Verzija je Avanged-ova,sta god to znacilo.Ipak nema nista dok to Reloaded ne uradi.Ovo cak nema ni kreka.Ima li resenija????Hvala.
:: Ne vredi, isto se ponasa.Ne Pomaze ni unimodem ....disable,kao ni hardware acceleration kao u Assassin-u,jbg.Valjda ce izaci neki fix za to :: :: ::
Ne znam zasto lepo nisi skinuo onu Full verziju koja je prepravljena sa Engleskim jezikom?Imas zvuk i meni na engleskom!Ja imam tu verziju i extra je.Nema ni lek,nema nista,samo se instalira i vozis a ne baguje!Ova Avanged verzija je i dalje na ruskom!Ja skinuo ponovo i obrisao!
u podesavanjima za zvucnu kartu, umesto full acceleration staviti basic. Ja sam skunuo Avanged verziju, radi bez problema ima englesi jezik i nema nikakav crack, samo taj problem sa zvukom koji se lako resava.
Sada sve radi kako treba.Ona ima problem i sa rezolucijom,ne mozes standardno da je podesis, nego moras da izmenis DS - cfg fajl u direktorijumu igre i tu upises zeljenu rezoluciju.Sve u svemu odlicna igra.
Ja imam verziju u kojoj sve radi.Apsolutno sve.Instalacija na engleskom,meni na engleskom.Setovanja funkcionisu,zvuk,nema bagova,sve radi.Treba naci pa skinuti tu prepravljenu verziju!
I Want to believe - The truth is out there
:: Sada sve radi kako treba.Ona ima problem i sa rezolucijom,ne mozes standardno da je podesis :: nego moras da izmenis DS - cfg fajl u direktorijumu igre i tu upises zeljenu rezoluciju.Sve u svemu odlicna igra :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.