kad si se potrudio da nas obavestis... pa ako je infinity onda ocekujem uzbudljivu igru sa vrh grafikom i dobrom optimizacijom... ali 10 mesec je daleko..brate bogu iza tregera
Pa sta ocekujes nece na svakih 6 meseci izdavati igru...I ovako je kratka a zamisli kako bi bila kratka da se izdaje za svakih 6 meseci...Kad bi makar ostali mogli da izdavaju svaki dio ovako kao oni dobro bi bilo...
Independence is a state of mind
:: kad si se potrudio da nas obavestis.. :: pa ako je infinity onda ocekujem uzbudljivu igru sa vrh grafikom i dobrom optimizacijom.. :: ali 10 mesec je daleko..brate bogu iza treger :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: ::
Mafia na jesen...e sad tacno kad ne zna se...Ne sumnjam dda ce biti vrh igra...Imali su i vise nego dovoljno vremena da smisle pricu i da je odrade kako treba...A mislim da Godfather nece biti nesta posebno...Gledao sam neke trailere i meni se ne svidja onakav sistem igranja,mada ne znam mozda me i iznenade sa necim dobrim...Daj boze da gresim...
Independence is a state of mind
:: Ja imam utisak da tamo pise 10 Novembar :: :: A i treba mnogo vremena da bi se covek napalio na zelenu horizontalnu liniju :: :: Valjda ce biti igriva kao sto je prvi deo :: :: Kad ono izlazi Mafia 2 :: :: :: Kontrolni toranj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.