Kopiras negde u folder gde si instalirao igru nadjes takav isti sound fajl ima oko 700MB ja mislim i ides overwrite, onda ce se cuti puske i ostalo. A sto se tice igre, ja nisam odusevljen uopste, nikakave novine nisu unete grafika malo poboljsana, jedino sto vredi su bitke na moru, vse sam ocekivao...
:: Kopiras negde u folder gde si instalirao igru nadjes takav isti sound fajl ima oko 700MB ja mislim i ides overwrite, onda ce se cuti puske i ostalo. :: A sto se tice igre, ja nisam odusevljen uopste, nikakave novine nisu unete grafika malo poboljsana, jedino sto vredi su bitke na moru, vse sam ocekivao.. :: :: ::
naspram medieval 2 ovo je shit od total war-a,najgora igra u serijalu.. nikakve pohvale sem za 3d pomorske bitke ostalo je shit
rad je od coveka napravio majmuna
:: Kopiras negde u folder gde si instalirao igru nadjes takav isti sound fajl ima oko 700MB ja mislim i ides overwrite, onda ce se cuti puske i ostalo. :: A sto se tice igre, ja nisam odusevljen uopste, nikakave novine nisu unete grafika malo poboljsana, jedino sto vredi su bitke na moru, vse sam ocekivao.. :: :: ::
Pa i igra nije toliko losa skar...Mozda su bolji prethodni dijelovi...Nesta fali ovom novom dijelu....da bi to bili to...Ali inace bitke su kao i uvijek impresivne...
Independence is a state of mind
:: naspram medieval 2 ovo je shit od total war-a,najgora igra u serijalu. :: nikakve pohvale sem za 3d pomorske bitke ostalo je shi :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: Kopiras negde u folder gde si instalirao igru nadjes takav isti sound fajl ima oko 700MB ja mislim i ides overwrite, onda ce se cuti puske i ostalo. :: :: A sto se tice igre, ja nisam odusevljen uopste, nikakave novine nisu unete grafika malo poboljsana, jedino sto vredi su bitke na moru, vse sam ocekivao.. :: :: :: :: :: ::
fali mnogo optimizacije....onaj cuveni juris gde se sudaraju dve vojske...konjica ne jurisa nego kaska ko posrana,topovi jedva i da pucaju.... nadam se da ce biti ispravljeno narednim patchem,jer ovo sad je prilicno jadno za toliko najavljivanu igru...ja sam vise ocekivao zato sam se i razocarao
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: Pa i igra nije toliko losa skar...Mozda su bolji prethodni dijelovi...Nesta fali ovom novom dijelu....da bi to bili to...Ali inace bitke su kao i uvijek impresivne.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: naspram medieval 2 ovo je shit od total war-a,najgora igra u serijalu. :: :: nikakve pohvale sem za 3d pomorske bitke ostalo je shi :: :: :: :: :: :: rad je od coveka napravio majmuna :: :: :: :: :: Kopiras negde u folder gde si instalirao igru nadjes takav isti sound fajl ima oko 700MB ja mislim i ides overwrite, onda ce se cuti puske i ostalo. :: :: :: A sto se tice igre, ja nisam odusevljen uopste, nikakave novine nisu unete grafika malo poboljsana, jedino sto vredi su bitke na moru, vse sam ocekivao.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.