Danas sam kupio kuler OCz vendeta!Skinuo sam procesor s maticne da bi stavio pastu na njega.Vratio sam ga lepo,upalio komp kad ono zavrte se kuleri i odma se ugasi komp!Do procesora nije,jer sam ga stavljao kasnije jos dva-tri puta i lepo je legao na maticnu!Do cega moze da bude?Ostalo je sve dobro povezano.Konfa je DFI LanParty DK-P45-T2RS+,E7200,2X1GB OCZ reaper 1066mhz,lc power 6550 gp2 i gigabyte 8800gt
sad cu sve da probam.Nego nisam napisao jos ovo.Na ploci posto ima digitalnu naponsku jedinicu ili tako nesto,pojavljuje mi se slovo u.Sta to moze da znaci?
U uputstvu za ploču bi morao da imaš definicije poruka sa tog LED analysera.
A5- TRŠ FF - OK EE - Explosion Eminent :-)))))))))))))))
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: sad cu sve da probam.Nego nisam napisao jos ovo.Na ploci posto ima digitalnu naponsku jedinicu ili tako nesto,pojavljuje mi se slovo u.Sta to moze da znaci :: :: ::
drugi sanjaju o DFI plocama ... a ti ih ubijas za dorucak ..
taj digit%$^% .. je POST monitor display ... i kod koji ti pokazuje ustvari nije cod `U` ... `U` pokazuje da nista nije ni pocelo da radi i da imas grande fuck ..
.. glupost ali da naponem .. ako nisi ugasio PSU ... iz struje ... sacekao malo da se isprazne kondenzatori i kalemovi (ili pritisnuo power ON par puta) .. liznuo radijator u stanu/kuci chisto da se ispraznis ... najverovatnije si ubio CPU ..
Pa ne verujem da se sprzio procesor jer sam uredno ugasio komp skinuo plocu i lagano montirao novi kuler, i posle nije hteo da radi! Posle sam probao i sa starim kulerom i isto, ventilatori se samo zavrte i posle 5 sec se komp ugasi, na led indikatoru stoji slovo `u` a nigde nisam mogao da nadjem sta znaci?!!!
Stavio sam moj procesor kod drugara na plocu i radi sve normalno, izgleda da je do ploce!! Sta da radim, izvadio sam bateriju iz ploce jer treba i da odradim clear mos i kako?!!! Sta jos moze da bude!!!
Pa samim tim sto si izvadio bateriju na par minuta si uradio clear cmos...A mislim da si ubio plocu elektricitetom iz tvojih ruku,ja sam tako ubio dve ploce u roku od sat vremena... Samo sam ih dodirnuo rukom i dovidjenja ploca...
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: Stavio sam moj procesor kod drugara na plocu i radi sve normalno, izgleda da je do ploce!! Sta da radim, izvadio sam bateriju iz ploce jer treba i da odradim clear mos i kako?!!! Sta jos moze da bude!! :: :: ::
drago mi je sto ti je ziv procesor ... verujem da si bio pazljiv ... ...pegledaj socket na ploci lupom da slucajno nisi iskrivio/savio/ostetio koji pin ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.