Znam da je tema sa ovakvim naslovom bila milion puta ali sam morao da pitam...2 puta sam dosad skidao ovu igru...I svaki put sam morao kao da dodajem one nastavke .r01 .r02.....Ali nikad nije htjelo da radi...Probao sam milion kombinacija...Vidim da su neki forumasi ovde igrali pomenutu igru...pa bih zeleo da pitam odakle su skinuli...
Ma eto jednom sa KAO uspio da pokrenem instalaciju ali zakoci instalacija na jednom mjestu...Zato mi trebaju samo ISO fajlovi da se ne zajebavam sa raspakivanjem...
Poslao sam vam file-ove sa Megaupload-a, bili su file- ovi sa rapidshare-a, ali su izbrisani, ovo je razorova verzija uploader areg meni radi, @zandarm skini sound fix, ako nisi, trenutno je ova igra sa sve Crysis-om najbolja igra na svetu.
Cekaj da te pitam Gile...Znaci kad skinem ove linkove raspakujem ih...da li dobijam odmah ona 2 ISO fajla koja mogu da mount-ujem ili dobijam jos rarovanih fajlova koje mogu da otpakujem ono klasiccno ili dobijam isto partove ali na koje moram da dodajem nastavke .r00 .r01 itd. Dakle sta od ovoga dobijam nakon prvog otpakivanja...
Independence is a state of mind
:: Poslao sam vam file-ove sa Megaupload-a, bili su file- ovi sa rapidshare-a, ali su izbrisani, ovo je razorova verzija uploader areg meni radi, @zandarm skini sound fix, ako nisi, trenutno je ova igra sa sve Crysis-om najbolja igra na svetu :: :: Pozdrav :: :: ::
Raspakujes ovo sto skines, onda dobijes jos partova i njih raspakujes i dobijes 2 ISO-a, bez ikakvog dodavanja.
Pozdrav!
:: :: Cekaj da te pitam Gile...Znaci kad skinem ove linkove raspakujem ih...da li dobijam odmah ona 2 ISO fajla koja mogu da mount-ujem ili dobijam jos rarovanih fajlova koje mogu da otpakujem ono klasiccno ili dobijam isto partove ali na koje moram da dodajem nastavke .r00 .r01 itd. Dakle sta od ovoga dobijam nakon prvog otpakivanja.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: Poslao sam vam file-ove sa Megaupload-a, bili su file- ovi sa rapidshare-a, ali su izbrisani, ovo je razorova verzija uploader areg meni radi, @zandarm skini sound fix, ako nisi, trenutno je ova igra sa sve Crysis-om najbolja igra na svetu :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Ok,to mi je trebalo da cujem...Hvala jos jednom na linkovima...BTW kakva je igra???
Independence is a state of mind
:: Raspakujes ovo sto skines, onda dobijes jos partova i njih raspakujes i dobijes 2 ISO-a, bez ikakvog dodavanja :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Cekaj da te pitam Gile...Znaci kad skinem ove linkove raspakujem ih...da li dobijam odmah ona 2 ISO fajla koja mogu da mount-ujem ili dobijam jos rarovanih fajlova koje mogu da otpakujem ono klasiccno ili dobijam isto partove ali na koje moram da dodajem nastavke .r00 .r01 itd. Dakle sta od ovoga dobijam nakon prvog otpakivanja.. :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: Poslao sam vam file-ove sa Megaupload-a, bili su file- ovi sa rapidshare-a, ali su izbrisani, ovo je razorova verzija uploader areg meni radi, @zandarm skini sound fix, ako nisi, trenutno je ova igra sa sve Crysis-om najbolja igra na svetu :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Igra je odlicna, dacu ti neke screenove malo kasnije imam te na fejsu za prijatelja pa cu ti javiti kad sam poslao, a moze sve da mi radi na ultra high bez AA AF u vojska na vojsku minimalni fps mi je bio 25, a stalno se krece izmedju 30-40, ali sam da radi podmazano sve sam vratio na high, E8400, 4850 512MB DDR3 i 2GB Kingston HyperX 1150MHZ, a ima malih promena u odnosu na stari total war i imas jos osim Evrope, Indiju, i deo severne Amerike, celu srednju Ameriku i veoma mali deo na severu juzne Amerike, i naravno dodate bitke na moru, i imas kao dodat panel za tehnologiju, kao usavrsavas tehnologiju.
Pozdrav!
:: :: Ok,to mi je trebalo da cujem...Hvala jos jednom na linkovima...BTW kakva je igra?? :: :: Independence is a state of mind :: :: :: Raspakujes ovo sto skines, onda dobijes jos partova i njih raspakujes i dobijes 2 ISO-a, bez ikakvog dodavanja :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cekaj da te pitam Gile...Znaci kad skinem ove linkove raspakujem ih...da li dobijam odmah ona 2 ISO fajla koja mogu da mount-ujem ili dobijam jos rarovanih fajlova koje mogu da otpakujem ono klasiccno ili dobijam isto partove ali na koje moram da dodajem nastavke .r00 .r01 itd. Dakle sta od ovoga dobijam nakon prvog otpakivanja.. :: :: :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: :: :: Poslao sam vam file-ove sa Megaupload-a, bili su file- ovi sa rapidshare-a, ali su izbrisani, ovo je razorova verzija uploader areg meni radi, @zandarm skini sound fix, ako nisi, trenutno je ova igra sa sve Crysis-om najbolja igra na svetu :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
po meni kao ljubitelju citavog total wara igra je blago razocarenje..u odnosu na prethodnike (igrao sam ih sve od shogun pa do sada znaci ja mislim 6seriala)
rad je od coveka napravio majmuna
:: Igra je odlicna, dacu ti neke screenove malo kasnije imam te na fejsu za prijatelja pa cu ti javiti kad sam poslao, a moze sve da mi radi na ultra high bez AA AF u vojska na vojsku minimalni fps mi je bio 25, a stalno se krece izmedju 30-40, ali sam da radi podmazano sve sam vratio na high, E8400, 4850 512MB DDR3 i 2GB Kingston HyperX 1150MHZ, a ima malih promena u odnosu na stari total war i imas jos osim Evrope, Indiju, i deo severne Amerike, celu srednju Ameriku i veoma mali deo na severu juzne Amerike, i naravno dodate bitke na moru, i imas kao dodat panel za tehnologiju, kao usavrsavas tehnologiju :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: Ok,to mi je trebalo da cujem...Hvala jos jednom na linkovima...BTW kakva je igra?? :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: Raspakujes ovo sto skines, onda dobijes jos partova i njih raspakujes i dobijes 2 ISO-a, bez ikakvog dodavanja :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cekaj da te pitam Gile...Znaci kad skinem ove linkove raspakujem ih...da li dobijam odmah ona 2 ISO fajla koja mogu da mount-ujem ili dobijam jos rarovanih fajlova koje mogu da otpakujem ono klasiccno ili dobijam isto partove ali na koje moram da dodajem nastavke .r00 .r01 itd. Dakle sta od ovoga dobijam nakon prvog otpakivanja.. :: :: :: :: :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: :: :: :: :: Poslao sam vam file-ove sa Megaupload-a, bili su file- ovi sa rapidshare-a, ali su izbrisani, ovo je razorova verzija uploader areg meni radi, @zandarm skini sound fix, ako nisi, trenutno je ova igra sa sve Crysis-om najbolja igra na svetu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Kako da instaliram ovaj fix za zvuk,,,I da li uopste treba da se instalira ili mozda treba da se kopira negdje...???Probao sam igru i dobra je ali je zvuk totalno sj*ban...U bitkama se cuje samo muzika...nista drugo...Nema zvukova pucnjave,topova i tih sranja...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.