Fenomenalna, indeed. Samo treba neki Saitek Cyborg za ovo. Npr: Saitek Cyborg X Flight Stick 42€ Onda je dozivljaj upotpunjen, zajedno sa LCD-om od 22` pa navise! ___________________________________________________________________ Sota Valon Jumalaa Vastaan!
ma ja sam na tastaturi picio i odlicno je...mogu misliti sa kiborgom .)
Ajd uzdravlje
:: Fenomenalna, indeed :: Samo treba neki Saitek Cyborg za ovo :: Npr: Saitek Cyborg X Flight Stick 42 :: Onda je dozivljaj upotpunjen, zajedno sa LCD-om od 22` pa navise! :: __________________________________________________________________ :: Sota Valon Jumalaa Vastaan :: ::
i izgleda mi kao solidna igra, dosta dobro je optimizovana, u performance testu imam average framerate 66 a max. framerate 154, sve na maksimumu u 1680x1050 sa 4xAA (AMD X2 5600+ @ 3,2Ghz, 9600GT, 2GB Ram). Inace igra nije teska, upravljanje avionom je pojednostavljeno, unistavanje meta takodje, imate lock i samo opalite na space... Ko je igrao demo zna. Jedino mi grafika nije nista posebno, ali za simulaciju aviona je dobra, eksplozije izgledaju bezveze, ali ostali efekti su solidni, mada nista posebno. Izgleda kao zabvna igra, nema nikakvu zastitu ne morada se krekuje. Ja mislim da vredi skinuti.
po ovim slikama sto je dao TheBear po meni je grafika malo njesra,mada nisam probao igru,ne mogu tako da ocenjujem.Svejedno,necu je ni probati,jer mi se uopste ne svidja.
sa 4xAA u 1680x1050, ne znam ja takva je grafika nista nije isprano, u demo-u je verovatno neki nivo sa detaljnijom okolinom i vise akcije, u prvom nivou u igri je takva grafika. A i nije nista posebno grafika, zato i nije zahtevna igra, u tom nivou imam skoro 100FPS.
meni je extra... i lepo je to sto ti sa 9600gt odvaljujes je od zivota... a ne kao neka neoptimizovana sranja
rad je od coveka napravio majmuna
:: sa 4xAA u 1680x1050, ne znam ja takva je grafika nista nije isprano, u demo-u je verovatno neki nivo sa detaljnijom okolinom i vise akcije, u prvom nivou u igri je takva grafika :: A i nije nista posebno grafika, zato i nije zahtevna igra, u tom nivou imam skoro 100FPS :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.