Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Burnout Paradise download
STRANA 1 OD 1
psyman Burnout Paradise download 16.03.2009. 15:58 T16192

status: user
broj poruka: 1046
http://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nzd_BurnoutParadiseOB_PC.zip

demo + lekic=full verzija!

http://www.youshare.com/Guest/c7045314eaf85cea.rar.htm

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: Burnout Paradise download 17.03.2009. 13:36 #103586

broj poruka: 1046
jel skinuo ko?dali je bilo problema sa instalacijom?

:: http://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nzd_BurnoutParadiseOB_PC.zi
::
:: demo + lekic=full verzija
:: http://www.youshare.com/Guest/c7045314eaf85cea.rar.ht
JoLoLo Evo evo... 18.03.2009. 21:28 #103938

broj poruka: 277

Upravo skidam :)
MaliAbner Gluplju igru od ove skoro nisam video... 18.03.2009. 23:05 #103964

broj poruka: 7769
Ali da ne lazem ima jedna Jucied, ta dva satrapa od igara su mi se na racunaru zadrzala cirka 35 minuta.

Tomato Republic Of Serbia !!!

Erestun auuuu 19.03.2009. 02:44 #103994

broj poruka: 1797
kakav crap od igre...15 minuta u vr` glave bila instalirana.

Equinoxe Re: 19.03.2009. 02:51 #103995

broj poruka: 12057

Skoro nije bilo igre ovog žanra se ovako svežom idejom i pričom koje te tera da igraš dalje.
Odlična zajebancija, jednostavna, odmor za mozak, dobra grafika i sjajni slow efekti.
Voleo bi da vidim u budućnosti neki kombinaciju BP i TDU.

Što se igrivosti i atmosfere tiče, upucao je u čelo GTA IV i njegove automobile ne federima i 437 patcheva koji ti trebaju ga igra radi kako treba.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Erestun HA! 19.03.2009. 03:22 #103996

Pricom? tamo nema ni P od price...
Idejom? bilo koji NFS naslov...
popravljas auto tako sto prolestis kroz servis?
punjenje nitro-a na isti nacin?
Ja goru arkadu nisam igrao, mada znam da ima...
Igra jedino ima shiny grafiku i nista vise...
voznja? tamo ni 1% realnosti nema...
A da ne pricamo o sarenilu i komplikaciji menija...
cenim da su programeri/dizajneri hteli nesto `novo` nesto `drugacije`, a usrali su ga nikad gore...
GTAIV i Shitout paradise ne mozes da poredis, nije isti zanr...

edit: ja moram jos da dodam, igrivost i atmosfera? u krivini ne moras ni da kocis, samo gas levo desno? sta je tu igrivo? a izbor muzike nikad gori, to je za mnogo mladje generacije,sto im je i bio cilj, Avril Lavigne ? Dajte ljudi. Ok, priznajem, ima sound garden, alice in chains, ali opet, uzas!...uh...Jebeni amerikanci...

Equinoxe Re: HA! 19.03.2009. 03:43 #103997

broj poruka: 12057

Pokupi vozilo, gde, kuda sa njim, kako da ga nabudžiš, sa kim da se trkaš, kojim vozilom, gde da skočiš, gde beše prečica, kojom brzinom, SVE ELEMENTI PRIČE I ATMOFSERE jedne TOTALNO ARKADNE VOŽNJE za koju ti ne treba više od 5 komandi za voženje. I kakvu drugačiju priču uopšte očekuješ od igre ovakvog tipa. Baš ono što mi treba kad se smorim od nekog dosadnig posla.

Iako je igra arkada na kvadrat, ima 50 tona više fizike nego bilo koji NFS do sada.
U NFS ideš milion na sat i tresneš u beton i nastaviš levo ili desno 5 na sat sporijie.

Popravka automobila u punjenje goriva je pojednosavljeno do koske jer na to najmanje treba da se koncetrišeš kad kasniš u trci ili te jure sa 3 automobila da te slupaju.

Kao što je nekom zanimljivo da sa trocevkom nekog pokida u nekom FPS-u, tako je meni zanimljivo da napravim kombo u vazduhu preskakanjem pruge ili čitavog brda u nekom raspalom automobilu rušeći sve pred sobom.

Koja komplikacija menija: ideš napred i nazad ?!?

Usrali grafiku čime ? Kvalitetnik texturama i efektima ?

Muzika, to bar nije problem, music - OFF i pustim šta god hoću svoje u pozadini.
Ne bi da radim psihoanalizu muzike...don`t like it, so change it.

Tebi ako se vozi simulacija, instaliraj GTR2.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

:: Pricom? tamo nema ni P od price..
:: Idejom? bilo koji NFS naslov..
:: popravljas auto tako sto prolestis kroz servis
:: punjenje nitro-a na isti nacin
:: Ja goru arkadu nisam igrao, mada znam da ima..
:: Igra jedino ima shiny grafiku i nista vise..
:: voznja? tamo ni 1% realnosti nema..
:: A da ne pricamo o sarenilu i komplikaciji menija..
:: cenim da su programeri/dizajneri hteli nesto `novo` nesto `drugacije`, a usrali su ga nikad gore..
:: GTAIV i Shitout paradise ne mozes da poredis, nije isti zanr..
:: edit: ja moram jos da dodam, igrivost i atmosfera? u krivini ne moras ni da kocis, samo gas levo desno? sta je tu igrivo? a izbor muzike nikad gori, to je za mnogo mladje generacije,sto im je i bio cilj, Avril Lavigne ? Dajte ljudi. Ok, priznajem, ima sound garden, alice in chains, ali opet, uzas!...uh...Jebeni amerikanci..
:: __________________________________________________________________
:: Sota Valon Jumalaa Vastaan
TheBear Potpuno se slazem 19.03.2009. 08:09 #104006

broj poruka: 6502
sa Baxom, igra je pre svega jako zabavna, i nije simulacija ko to hoce nek igra druge igre.

@Erestun

U odnosu na NFS (pogotovo ovaj smesni Undercover) je ova igra zakon, neuporedivo bolja, lepsa graficki, optimizovanija, voznja nije realna al ova igra i ne cilja na to vec na lude akrobacije i skokove i unistavanje automobila uz dosta dobar model ostecenja.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 19.03.2009. 09:39 #104017

broj poruka: 8138
igra je extra,posle grida najbolja.Nemam nikakvih zamerki.Mozda nije realna,ali je mnoogo bolja od nfs undercover.U njega sam se razocarao neopisivo!

Erestun Vi ste svi ludi, ili ne znate da citate... 19.03.2009. 10:14 #104023

Ja >NISAM< favorizovao NFS, niti sam rekao da je realan, ja sam ga samo uporedio sa idejom, za koju je Bax rekao da je inovativna?!?!
NFS je isto govno ko i ovo i gde ti baxonja vidis da sam rekao da je usrana grafika?
citiracu sebe: `Igra jedino ima shiny grafiku i nista vise...` < vidis? to je bila pozitivna kritika.
Ok ostecenja, slazem se, ali covece, ako je vec arkada, ako nema uopste realnosti (npr. skocis sa litice koja je visoka 80m i automobil se doceka na tockove...pa mene to ne opusta, nego nervira.) koji ce ti onda ostecenja da te smaraju iz razloga sto posle jednog `fatalnog direktnog` udara ti nastavljas da vozis auto...i zasto uopste onda navoditi kad ostecenja ne igraju nikakvu ulogu u igri. O voznji motora da ne pricam, na zadnjem tocku mozes da vozis pola sata i da ne padnes... Sto se tice muzike, ja nisam rekao da ti neces pustiti ono sto volis, a iskljuciti gore navedenu, ja sam samo izneo cinjenicu da je igra celokupan glomazni SHIT.
edit: ah, da u ovakvim igrama i nije zamisljeno da ti kao `PROFI` vozac udaras u bankine zidove, zgrade itd. zato se i slazem sa ljudima iz nfs-a sto nisu ubacili ostecenja...kad nije realno onda nek bude tako do kraja. Ja taj undercover nisam ni probao niti skinuo sa neta, niti cu ikada...kao i prethodna 3 dela. Igrao sam Underground i on mi je bio ok zbog auto-tuning-a. KRAJ.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs