Ne mogu da predjem jedan nivo. Zadatak je: Reconect with TEAM i go to the T.A.C LAB. Sad sa leve strane ima staklo, dole su 3 coveka i pokusavaju da otvore vrata, gde je zena zakljucana. Sve uradim, ubijem ih, sidjem dole, ali nema gde dalje. Da li je neko preso ovo, i sta trebam da radim?
I ja sam bio zapeo na istom tom mestu...Cim sidjes dole,imas pravo 2 lifta i ti ides na levi...I ja sam dumao 3 sata sta treba da radim...dok nisam skontao...
Skinuo sam sa isohunt.com ovu igricu i kada je instliram on mi trazi na pcetku da instaliram steam i to sve lepo uradim i sad mi trazi neki product code da li mozete da mi kazee kod ili moram da nadjem drugu verziju...hvala unapred
Ne mogu sad da predjem jedan drugi nivo. Odmah na pocetku padam u neku vodu. Moj tim mi javlja da haluciniram. E sad, kada se popnem gore, naidjem na jedna vrata i jedan monstrum me napada, tj haluciniram, ne mogu da ga ubijem i pise mi UNBOUND. Sta trebam da pritisnem??? U kontrolama sam gledao ali nista ne reaguje.
Da li neko ovde koristi Avira? Ubedljivo najbolji antivirus protram (u poredjenju sa ostalim komercijalnim slepcima koji nista ne vidi.) ali necemo sad o tome.
Nego pri instalaciji F.E.A.R.2 odmah prijavi backdoor virus BDS/Hupigon.145152.
imate, ja sam presao sve iz prve bez ikakvih problema, sa nekom prvom verzijom sto je bila Steam verzija nesto se zeznuto instalirala bez kreka ali presao sam bez problema, igra im linearnu putanju tako da je tesko izgubiti se...
Da li neko zna sta treba da pretiskam da bi se oslobodio monstruma?
RESISTANCE IS FUTILE
:: Ne mogu sad da predjem jedan drugi nivo. Odmah na pocetku padam u neku vodu. Moj tim mi javlja da haluciniram. E sad, kada se popnem gore, naidjem na jedna vrata i jedan monstrum me napada, tj haluciniram, ne mogu da ga ubijem i pise mi UNBOUND. Sta trebam da pritisnem??? U kontrolama sam gledao ali nista ne reaguje.
Ta igra me je tako smorila ..Bas bez veze..Nema kreativnosti,samo sivilo i ubijanje,pucanje i sl..Uglavnom se sve odvija u zgradi.Presao sam je iz prve bez i jedne muke.Nista specijalno.
Re: re Plamen, problem resen, mozes opet da instaliras !!!
16.09.2009. 12:33
status: user broj poruka: 4641
Nisu nam pomogli jer se to kod njih ne desava. Naime desava se da ne moze da predjemo Almu, zato sto smo cackali komande, pa se izgubio udarac puskom, tj.Melle. Po defoult-u se nalazi na desnom kliku. Ja sam na desni klik podesio zoom, (Verovatno i Plamen)samim tim se udarac puskom izgubio i Almu je nemoguce preci na tom delu. Podesi : Option... Key Bindings...Interaction... gde pise Melle da bude na primer tipka Q. Kad naletis na Almu samo je koknes i ides dalje svojim putem. Eto sitan propust,ali velika glavobolja. Pozdrav.
RESISTANCE IS FUTILE
:: Ja sam izbrisao igricu. Nisam mogo da predjem monstruma, niko nije hteo da mi odgovori, tako da jedini da cekash... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647005. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.