U pitanju je igrica za MAME emulator, radnja se desava u svemir, na pocetku biras svoj svemirski brod i oruzja za napred, nazad i sa strane. Igra vodoravno. Da li neko zna kako se bese zove? Moram malo da se opustim od FIFE 09.
to je za sony, ako mislimo na isto krece vodoravno, ali ima i unapred i unazad, kao prema ekranu i od njega ako mislimo na istu igru, mogu ti reci naziv, samo da okrenem kevu da mi to potrazi medju arhiviranim igrama za konzole koje stoje na golden polici inace sjajna igra
ako bi mogao malo poblize da mi objasnis tu na koju ti mislis mozda bi i mogao da ti pomognem, jer ti je opis u najmanju ruku rudimentaran
sto igras fifu sve fudbaldzije, tj. ljudi koji pice fucu, peglaju pes moj mali batica ima instalirane i pes i fifu, i fifi je posle prvog pokretanja izbrisao shortcut, jer je mali pa ne zna sta znaci instaliranje/deinstaliranje
Nije za SONY i nema pomeranje prema ekranu i nazad (nije 3-D) secam se da sam to igrao u srednjoj skoli 1998-99 na arkadnim aparatima. Znaci: svemir, biras na pocetku brod i naoruzanje i picis kroz nivoe gde na kraju svakog imas nekog BOSSA. Neznam sta bi jos dodao, nemogu bas sve ni da se setim. Ako GMAN znas ti posalji naziv. Hvala ti puno..
750 miliona igara tog tipa. Takve igre postoje još od 1988. Ako se dobro sećam kao devetogodišnjak(1992) sam peglao neku sumanutu igricu u svemiru u kojoj je na prvom nivou kraljica bila veliki mozak sa klještima koja su vijugala sa nekog lanca i oh da naravno ispaljivao je rakete. Moraš ipak biti precizniji:P Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!
:: Nije za SONY i nema pomeranje prema ekranu i nazad (nije 3-D) secam se da sam to igrao u srednjoj skoli 1998-99 na arkadnim aparatima. Znaci: svemir, biras na pocetku brod i naoruzanje i picis kroz nivoe gde na kraju svakog imas nekog BOSSA. Neznam sta bi jos dodao, nemogu bas sve ni da se setim. Ako GMAN znas ti posalji naziv. Hvala ti puno. :: :: :: ::
rekao bih da je nemesis, ovo sto ja mislim (fala BataCele, valjda je to ta) i kao sto rece pajsgudgud, tim opisom si opsiao maltene sve takve igre, neke nemaju biranje oruzija pre pocetka, a mislim da ovaj nemesis ima
zakljucak: je*em li ga, koja je, google, pa google-aj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.