Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
World in Conflict: Soviet Assault-virus detected
STRANA 1 OD 1
Scyter World in Conflict: Soviet Assault-virus detected 14.03.2009. 15:23 T16143

status: user
broj poruka: 8138
Sad sam instalirao prvi deo,pec i krenuo expanziju kad ono avast mi detektuje da neki fajl u expanziji ima trojanca.Expanzija je skinuta sa new torrenta.Radi se o vitality verziji.Da li se i vama ovo desilo?I ako nekome nije problem neka baci ovde link gde moze da se skine proverena expanzija?!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 14.03.2009. 15:25 #102903

broj poruka: 1797
Vitality takodje, ali sa rapidshare skinuto, u image-u je fajl. Nije prijavljivao NOD nista. Sad cu je instalirati.

doca80 Re: World in Conflict: Soviet Assault-virus detected 14.03.2009. 15:36 #102907

broj poruka: 3053
napisi ime tog trojanca koji je Avast detektovao,po tome ce se znati da li je false positive(avast ih ima poprilicno),ili je stvarno zloca u pitanju!!!

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: Sad sam instalirao prvi deo,pec i krenuo expanziju kad ono avast mi detektuje da neki fajl u expanziji ima trojanca.Expanzija je skinuta sa new torrenta.Radi se o vitality verziji.Da li se i vama ovo desilo?I ako nekome nije problem neka baci ovde link gde moze da se skine proverena expanzija?
::
Scyter Ime trojanca: 14.03.2009. 15:45 #102909

Win32:Spyware-gen [Trj]

urosk Sigurno virus!! 14.03.2009. 15:51 #102910

broj poruka: 462
Nema sanse da je avast pronasao laznog trojanca i to gen. Stavi link sa rapidshare za wic expanziju!!!

Erestun re: 14.03.2009. 15:54 #102911

broj poruka: 1797
http://katz.cd

Stavi link sa rapidshare za wic expanziju!!!
doca80 Re: Ime trojanca: 14.03.2009. 16:11 #102912

Da,to je poznati trojanac. Ako nisi pokrenuo fajl nemoj ga ni pokretati,jer se siri samo dvoklikom na zarazeni fajl!!! Ako jesi evo ti sve o njemu pa potrazi sve promene u sistemu,registrima,procesima...koje ovaj trojanac pravi,ako ih imas izmenjene kao na linku,zarazio si komp.

http://vil.nai.com/vil/content/v_153333.htm

:: Win32:Spyware-gen [Trj
TheBear Ma nema igra virus 14.03.2009. 16:49 #102920

broj poruka: 6502
nikakav, pogotovo sto je Vitality verzija ne moze virus nikako da ima, ja je igram i solidna je igra, samo me smara malo sto moram i prvu kampanju da igram al nema veze.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 14.03.2009. 17:20 #102929

srecom,avast mi je izbrisao tog trojanca!

@TheBear:Pa ne bi se ja javljao da expanzija nema trojanca.

TheBear Ja dosta dugo skidam igre s neta 14.03.2009. 18:55 #102942

nikada u zivotu mi se nije desilo da neka igra koja je izbacena od grupe poput Razor, Reloaded, Vitality... ima virus. Ja ne znam odakle si skidao, ja sam torrent i nema nikakav virus, a i nemoguce Vitality igra da ga ima... Znaci to je neki izuzetak, ekspanzija odakle god da skines nema virus.

Scyter Re: Ja dosta dugo skidam igre s neta 14.03.2009. 19:24 #102951

Ni ja sam ne mogu da verujem.Uglavnom igre i expanzije skidam sa torrenta i to su uglavnom razor 1911,reloaded i vitality.Ovo mi se prvi put desilo da neka igra koja je skinuta sa new torrenta ima virus!

:: nikada u zivotu mi se nije desilo da neka igra koja je izbacena od grupe poput Razor, Reloaded, Vitality... ima virus. Ja ne znam odakle si skidao, ja sam torrent i nema nikakav virus, a i nemoguce Vitality igra da ga ima... Znaci to je neki izuzetak, ekspanzija odakle god da skines nema virus
doca80 Re: Ja dosta dugo skidam igre s neta 14.03.2009. 19:52 #102970

Nema to veze cija je verzija igre(Reloaded, Vitality...) vec ima veze ko je tu Verziju igre MODIFIKOVAO!!! Jel znate koliko je smesno mali posao da ubacite virus u krek i lepo upload-ujete igru pod nazivom Reloaded,Vitality...ili sta vec! Svako ko zna da programira ce znati to da uradi... A ako si procitao link koji sam dao,video si da je jedan od najcescih nacina za sirenje tog trojanca p2p,ili ti torrenti!!! Do sad ste imali srece sto niste naleteli na viruse....

:: nikada u zivotu mi se nije desilo da neka igra koja je izbacena od grupe poput Razor, Reloaded, Vitality... ima virus. Ja ne znam odakle si skidao, ja sam torrent i nema nikakav virus, a i nemoguce Vitality igra da ga ima... Znaci to je neki izuzetak, ekspanzija odakle god da skines nema virus
TheBear Re: Re: Ja dosta dugo skidam igre s neta 14.03.2009. 20:02 #102973

Svestan sam ja, da moze da se modifikuje, ali ja skidam sa proverenog sajta tako da nema nista fake i sa virusima, a i ranije dok sam skidao sa Piratebay i preko Netload linkova, uvek skidam od proverenih uploadera tako da nem cega da se bojim...

:: Nema to veze cija je verzija igre(Reloaded, Vitality...) vec ima veze ko je tu Verziju igre MODIFIKOVAO!!! Jel znate koliko je smesno mali posao da ubacite virus u krek i lepo upload-ujete igru pod nazivom Reloaded,Vitality...ili sta vec! Svako ko zna da programira ce znati to da uradi... A ako si procitao link koji sam dao,video si da je jedan od najcescih nacina za sirenje tog trojanca p2p,ili ti torrenti!!! Do sad ste imali srece sto niste naleteli na viruse...
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: nikada u zivotu mi se nije desilo da neka igra koja je izbacena od grupe poput Razor, Reloaded, Vitality... ima virus. Ja ne znam odakle si skidao, ja sam torrent i nema nikakav virus, a i nemoguce Vitality igra da ga ima... Znaci to je neki izuzetak, ekspanzija odakle god da skines nema virus
:: ::
doca80 Re: Re: Re: Ja dosta dugo skidam igre s neta 14.03.2009. 20:05 #102974

Jesi cuo za plagijatore??? To su ljudi koji veoma vesto kopiraju POZNATE uploadere i plasiraju materijale loseg kvaliteta ili viruse,spyware... Shvati da ti NE MOZES biti siguran koliko ti mislis i zelis!!! Tuzno ali istinito...

:: Svestan sam ja, da moze da se modifikuje, ali ja skidam sa proverenog sajta tako da nema nista fake i sa virusima, a i ranije dok sam skidao sa Piratebay i preko Netload linkova, uvek skidam od proverenih uploadera tako da nem cega da se bojim..
:: :: Nema to veze cija je verzija igre(Reloaded, Vitality...) vec ima veze ko je tu Verziju igre MODIFIKOVAO!!! Jel znate koliko je smesno mali posao da ubacite virus u krek i lepo upload-ujete igru pod nazivom Reloaded,Vitality...ili sta vec! Svako ko zna da programira ce znati to da uradi... A ako si procitao link koji sam dao,video si da je jedan od najcescih nacina za sirenje tog trojanca p2p,ili ti torrenti!!! Do sad ste imali srece sto niste naleteli na viruse...
:: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: :: nikada u zivotu mi se nije desilo da neka igra koja je izbacena od grupe poput Razor, Reloaded, Vitality... ima virus. Ja ne znam odakle si skidao, ja sam torrent i nema nikakav virus, a i nemoguce Vitality igra da ga ima... Znaci to je neki izuzetak, ekspanzija odakle god da skines nema virus
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs