Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Gde ima da se skine cit(wh)za cs 1.6???
STRANA 1 OD 1
aco Gde ima da se skine cit(wh)za cs 1.6??? 13.03.2009. 14:31 T16122

status: user
broj poruka: 2788
dajte mi samo link ali da cit radi
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict hahahaahaha 13.03.2009. 14:33 #102508

broj poruka: 4515

ahhhhahaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- - - -
`Symbian - Restart svakodnevnica`
- - -Crnogorac, preprodavac mobilnih telefona

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 13.03.2009. 14:36 #102509

to nije za mene nego neki klinac mi trazio a ja ne znam gde to ima da se nadje a da radi uostalom ja ne igram cs

doca80 Re: Gde ima da se skine cit(wh)za cs 1.6??? 13.03.2009. 14:52 #102512

broj poruka: 3053
Jbt,ja uopste ne kapiram sta tebi treba,tj.sta trazis!!! Ti si majstor za konfuzne teme,treba ti medalju dati!!!

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!

:: dajte mi samo link ali da cit rad
::
gilopile Re: Gde ima da se skine cit(wh)za cs 1.6??? 13.03.2009. 15:00 #102516

broj poruka: 9459
Pojasni malo.
Da li mislis cheat?
Ili se igramo anagrama.

:: dajte mi samo link ali da cit rad
aco re 13.03.2009. 15:09 #102518

cheat ako mozete da mi date link gde ima da se skine al da radi posto mi je dosadio

vlajkic oce coek 13.03.2009. 15:12 #102520

broj poruka: 609

wh= wall hack...nemam a i da imam..odakle mi .-)
pajsgudgud C C C 13.03.2009. 16:56 #102530

broj poruka: 3741
Tom malom da lupiš šamar. Neka vežba, a ne da vara. Tri moja ortaka i ja se skupljamo dvaput mesečno i odigramo par sati CS. Pun mi je k... tih čobana sa wh-om. Tu gamad treba pobiti jer od njih ne može da se igra. Možda će te reći da sam rtd što uopšte igram, ali sa ortacima i rakijicom sve to poprima drugačiji izgled.
Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!!

Slavuj ... 13.03.2009. 17:06 #102531

broj poruka: 2236
Čiteru, ako ne znaš da igraš, nemoj bez razloga drugima da kvariš slobodno vreme.

Glavni štab.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: C C C 13.03.2009. 17:08 #102532

Mmmm.prava,domaca,u kazanu pecena,bez grama secera...Sljiva,kajsija,dunja,loza...Leti hladna,zimi kuvana...Pajsgudgud,potpuno kapiram kako je vama... Jao,zovite i mene ponekad...hocu i ja...da igram CS

:: Tom malom da lupiš šamar. Neka vežba, a ne da vara. Tri moja ortaka i ja se skupljamo dvaput mesečno i odigramo par sati CS. Pun mi je k... tih čobana sa wh-om. Tu gamad treba pobiti jer od njih ne može da se igra. Možda će te reći da sam rtd što uopšte igram, ali sa ortacima i rakijicom sve to poprima drugačiji izgled
:: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!
tortojed Shtono bi rekao Kaligula... 13.03.2009. 18:18 #102547

broj poruka: 10997

`da mi je da svi cheateri imaju JEDNU glavu, pa da je secnem jednim kratkim, jebitacnim potezom.`
Ima na COD4-serverima neki Sintez, pa neki AW-Amin, itd. Ako se ikada bude desilo da saznam imena ljudi koji se kriju iza tih nick-ova i ako se moje ruke samo na 3 (tri) sekunde sklope oko njihovih vratova, bice to kraj nekolicine smradova u ljudskom rodu.
pajsgudgud Re: Re: C C C 13.03.2009. 18:34 #102555

Eto, a ja sa se uplašio da nisam normalan što sa 25 godina igram CS:P
Da isključivo domaće pijemo iz naših krajeva, pa ko šta donese to se pije. Šljiva 90%, ostalo ponekad sevne neka kruška ili kajsija, dunja je malo egzotična nema je puno nažalost. Ae imaću te u vidu, al da znaš sedećeš na patosu pošto nema mesta, ortak živi u garsonjeri. takođe ćeš morati da poneseš svoj lap(mi nismo dužni da obezbedimo isti:).

Slažem se tortojed 100%.

:: Mmmm.prava,domaca,u kazanu pecena,bez grama secera...Sljiva,kajsija,dunja,loza...Leti hladna,zimi kuvana...Pajsgudgud,potpuno kapiram kako je vama... Jao,zovite i mene ponekad...hocu i ja...da igram CS
:: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Tom malom da lupiš šamar. Neka vežba, a ne da vara. Tri moja ortaka i ja se skupljamo dvaput mesečno i odigramo par sati CS. Pun mi je k... tih čobana sa wh-om. Tu gamad treba pobiti jer od njih ne može da se igra. Možda će te reći da sam rtd što uopšte igram, ali sa ortacima i rakijicom sve to poprima drugačiji izgled
:: :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!
:: ::
vlajkic lol 13.03.2009. 19:03 #102562

broj poruka: 609

pa sta ti je ja imam 34 i malo dete pa ponekar raspalim kanter...zena dok je bila trudna samo vikala jadno dete u stomaku slusa kako ti pucas :-D
NMY SToP CHeaTiNG, LeaRN To PLaY... :) 13.03.2009. 19:06 #102565

broj poruka: 1509
Ja igram i sada CS 1.6, Warrior od Sion je klan (Prije bio Prior of Sion)...

https://www.priorofsion.com

Nickname : N M Y 0 V e R C L o C K

Reci tom malom da cu ga izuti iz opanaka kada ga nadjem :) !
Sala, nemoj da mu dajes cheat, ima botove, neka se uci, ne postaje se dobar igrac koristenjem Wall Hack-a, AIM-a slicnih stvari...

Dosao bih i ja kod vas na partiju CS-a, i ponio Flashku, samo sto sam iz Republike Srpske, pa mi daleko ... :D

SONY VAIO VGN-FW285J

doca80 Re: Re: Re: C C C 13.03.2009. 19:06 #102566

Nisi najgori,ja imam 28 god!!! Eh te domace,iz `nasih` krajeva... Pa vi ste bre moji ljudi,i meni je sljivka prepecenica od 50-55 stepeni najj najj...ih melem... ma dubicu i na glavi samo da je sljivka tu pozzzzz

:: Eto, a ja sa se uplašio da nisam normalan što sa 25 godina igram CS:
:: Da isključivo domaće pijemo iz naših krajeva, pa ko šta donese to se pije. Šljiva 90%, ostalo ponekad sevne neka kruška ili kajsija, dunja je malo egzotična nema je puno nažalost. Ae imaću te u vidu, al da znaš sedećeš na patosu pošto nema mesta, ortak živi u garsonjeri. takođe ćeš morati da poneseš svoj lap(mi nismo dužni da obezbedimo isti:)
:: Slažem se tortojed 100%
:: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!
:: :: Mmmm.prava,domaca,u kazanu pecena,bez grama secera...Sljiva,kajsija,dunja,loza...Leti hladna,zimi kuvana...Pajsgudgud,potpuno kapiram kako je vama... Jao,zovite i mene ponekad...hocu i ja...da igram CS
:: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: :: Tom malom da lupiš šamar. Neka vežba, a ne da vara. Tri moja ortaka i ja se skupljamo dvaput mesečno i odigramo par sati CS. Pun mi je k... tih čobana sa wh-om. Tu gamad treba pobiti jer od njih ne može da se igra. Možda će te reći da sam rtd što uopšte igram, ali sa ortacima i rakijicom sve to poprima drugačiji izgled
:: :: :: Mislim, dakle u opasnosti sam. Myspace&facebook free user!!
:: :: ::
NMY Bice da sam ja... 13.03.2009. 19:19 #102569

broj poruka: 1509
Bice da sam ja medju mladjim ovdje sto igraju CS...
Imam samo 20 godina... xD

A sto se tice sljive, ne mogu a da se ne pohvalim da baba u selu ima bastu sa oko 120 stabala sljive...
Svake godine nova tura... :)
Meni je najdraza prepecenica ona sto se prva izvuce pa bude preko 60 stepeni (najvise sto ja znam je bilo 69), dvije casice i nema te...
Ali za cuganje je najbolja oko 42 - 45 najvise .) ...

SONY VAIO VGN-FW285J

doca80 Re: Bice da sam ja... 13.03.2009. 20:07 #102579

Jao...nemoj vise,ide mi voda na usta Nego ja sam jednom u vojsci iimao ppriliku da pijem sljivku staru 21 godinu a imala je 65 stepeni... Vodnik mi se zenio,pa doneo nama da se pocastimo(bio sam vatrogasac a nas troje u odeljenju,pa smo bili svi drugari)!!! Majko moja,popio sam sedam casica od 0.05 znaci ukupno 3.5dl radze,joj nisam mogao da nadjem gde mi je spavaona(inace bila je 50-60 metara od vatrogasnog odeljenja gde smo pili)...Bruka... Zaspao sam u vatrogasnom kamionu u parku motornih vozila Sljivka RULEZZ!!!

:: Bice da sam ja medju mladjim ovdje sto igraju CS..
:: Imam samo 20 godina... x
:: A sto se tice sljive, ne mogu a da se ne pohvalim da baba u selu ima bastu sa oko 120 stabala sljive..
:: Svake godine nova tura... :
:: Meni je najdraza prepecenica ona sto se prva izvuce pa bude preko 60 stepeni (najvise sto ja znam je bilo 69), dvije casice i nema te..
:: Ali za cuganje je najbolja oko 42 - 45 najvise .) ..
:: SONY VAIO VGN-FW285
gile23 Re: Re: Bice da sam ja... 13.03.2009. 20:12 #102583

broj poruka: 9121
Oni na rakijadi u Pranjanima popiju mnogo vise od tebe preko 1l a posle ipak znaju gde se nalaze, ali naravno imaju dobru podlogu. Kucaj na youtube-u rakijada u Pranjanima, a sto se tice cheat-a bolje to vreme dok aktiviras cheat iskoristi da naucis da bolje igras.

Pozdrav!

:: Jao...nemoj vise,ide mi voda na usta Nego ja sam jednom u vojsci iimao ppriliku da pijem sljivku staru 21 godinu a imala je 65 stepeni... Vodnik mi se zenio,pa doneo nama da se pocastimo(bio sam vatrogasac a nas troje u odeljenju,pa smo bili svi drugari)!!! Majko moja,popio sam sedam casica od 0.05 znaci ukupno 3.5dl radze,joj nisam mogao da nadjem gde mi je spavaona(inace bila je 50-60 metara od vatrogasnog odeljenja gde smo pili)...Bruka... Zaspao sam u vatrogasnom kamionu u parku motornih vozila Sljivka RULEZZ!!
:: :: Bice da sam ja medju mladjim ovdje sto igraju CS..
:: :: Imam samo 20 godina... x
:: :: A sto se tice sljive, ne mogu a da se ne pohvalim da baba u selu ima bastu sa oko 120 stabala sljive..
:: :: Svake godine nova tura... :
:: :: Meni je najdraza prepecenica ona sto se prva izvuce pa bude preko 60 stepeni (najvise sto ja znam je bilo 69), dvije casice i nema te..
:: :: Ali za cuganje je najbolja oko 42 - 45 najvise .) ..
:: :: SONY VAIO VGN-FW285
doca80 Re: Re: Re: Bice da sam ja... 13.03.2009. 20:24 #102591

Alo bre,Gile,radza je imala 65 stepeni!!! Pa pola ljudi koje znam bi posle 3 case takve radze lezalo pod stolom...

:: Oni na rakijadi u Pranjanima popiju mnogo vise od tebe preko 1l a posle ipak znaju gde se nalaze, ali naravno imaju dobru podlogu. Kucaj na youtube-u rakijada u Pranjanima, a sto se tice cheat-a bolje to vreme dok aktiviras cheat iskoristi da naucis da bolje igras
:: Pozdrav
:: :: Jao...nemoj vise,ide mi voda na usta Nego ja sam jednom u vojsci iimao ppriliku da pijem sljivku staru 21 godinu a imala je 65 stepeni... Vodnik mi se zenio,pa doneo nama da se pocastimo(bio sam vatrogasac a nas troje u odeljenju,pa smo bili svi drugari)!!! Majko moja,popio sam sedam casica od 0.05 znaci ukupno 3.5dl radze,joj nisam mogao da nadjem gde mi je spavaona(inace bila je 50-60 metara od vatrogasnog odeljenja gde smo pili)...Bruka... Zaspao sam u vatrogasnom kamionu u parku motornih vozila Sljivka RULEZZ!!
:: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: :: Bice da sam ja medju mladjim ovdje sto igraju CS..
:: :: :: Imam samo 20 godina... x
:: :: :: A sto se tice sljive, ne mogu a da se ne pohvalim da baba u selu ima bastu sa oko 120 stabala sljive..
:: :: :: Svake godine nova tura... :
:: :: :: Meni je najdraza prepecenica ona sto se prva izvuce pa bude preko 60 stepeni (najvise sto ja znam je bilo 69), dvije casice i nema te..
:: :: :: Ali za cuganje je najbolja oko 42 - 45 najvise .) ..
:: :: :: SONY VAIO VGN-FW285
gile23 Re: Re: Re: Re: Bice da sam ja... 13.03.2009. 20:25 #102592

Vruca, ovi samo gruvaju kucaj ti na youtube-u.

Pozdrav!

:: Alo bre,Gile,radza je imala 65 stepeni!!! Pa pola ljudi koje znam bi posle 3 case takve radze lezalo pod stolom...
:: :: Oni na rakijadi u Pranjanima popiju mnogo vise od tebe preko 1l a posle ipak znaju gde se nalaze, ali naravno imaju dobru podlogu. Kucaj na youtube-u rakijada u Pranjanima, a sto se tice cheat-a bolje to vreme dok aktiviras cheat iskoristi da naucis da bolje igras
:: :: Pozdrav
:: :: :: Jao...nemoj vise,ide mi voda na usta Nego ja sam jednom u vojsci iimao ppriliku da pijem sljivku staru 21 godinu a imala je 65 stepeni... Vodnik mi se zenio,pa doneo nama da se pocastimo(bio sam vatrogasac a nas troje u odeljenju,pa smo bili svi drugari)!!! Majko moja,popio sam sedam casica od 0.05 znaci ukupno 3.5dl radze,joj nisam mogao da nadjem gde mi je spavaona(inace bila je 50-60 metara od vatrogasnog odeljenja gde smo pili)...Bruka... Zaspao sam u vatrogasnom kamionu u parku motornih vozila Sljivka RULEZZ!!
:: :: :: KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: :: :: Bice da sam ja medju mladjim ovdje sto igraju CS..
:: :: :: :: Imam samo 20 godina... x
:: :: :: ::
:: :: :: :: A sto se tice sljive, ne mogu a da se ne pohvalim da baba u selu ima bastu sa oko 120 stabala sljive..
:: :: :: :: Svake godine nova tura... :
:: :: :: :: Meni je najdraza prepecenica ona sto se prva izvuce pa bude preko 60 stepeni (najvise sto ja znam je bilo 69), dvije casice i nema te..
:: :: :: :: Ali za cuganje je najbolja oko 42 - 45 najvise .) ..
:: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285
Scyter Re: 13.03.2009. 20:45 #102609

broj poruka: 8138
Epa ja sam sigurno ovde najmladji igrac koji igra cs 1.6!Ko hoce da igra protiv mene nek se javi

P.S.Nisam od onih koji kucaju sifre.

MaliBaneBG Ljudi!!! 13.03.2009. 20:56 #102614

broj poruka: 487
Ako neko prodaju tu extra eroticnu sljivu prepecenicu neka javi obavezno!!!
PoZ

P.S. Citere na kolac mamu im lopovsq, smaraju k`o zmajevi, ne kapiram sta postizu time!!!

==========
BLEJA:)))

gile23 Re: Re: 13.03.2009. 20:59 #102618

Daj IP, a pijete ovu vrucu.

Pozdrav!

:: Epa ja sam sigurno ovde najmladji igrac koji igra cs 1.6!Ko hoce da igra protiv mene nek se javi
:: P.S.Nisam od onih koji kucaju sifre
pajsgudgud Ovo sa šlijivom... 14.03.2009. 10:06 #102816

mogao bi opasan biznis da se napravi.:D
Ima rakije koliko oćeš samo nema ko da je kupi(mislim ima ali treba ljude povezati).
Kaku sam kajsiju pio za Novu. Stric dobio od nekog čoveka, znaš kad piješ a usne ti gore koliko je jaka. Ja popio jednu-dve i buraz ne da bije u glavu nego satire. O ličnim rekordima ne bih sad:P

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs