Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
empire total war...radi samo jedno jezgro procesora...?
STRANA 1 OD 1
budrak empire total war...radi samo jedno jezgro procesora...? 13.03.2009. 13:49 T16121

status: user
broj poruka: 250

Pozdrav forumasi!
imam athlon x2 6400+ , 2x1 gb geil 800mhz , ati hd4870 512mb...
nesto mi palo na pamet, `aj da pogledam u TASK MANAGER-U koliko je procesor opterecen dok igram ovu igru...? kad ono, radi samo jedno jezgro sa 100% iskoriscenja...proverim ono `set affinity`,sve je ok. namesteno je da rade oba jezgra...U svim drugim igrama sve radi normalno,oba jezgra...instaliran je i dual-core optimizer,ma sigurno je sve provereno u redu,nego samo u ovoj igri...CUDNO...?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 13.03.2009. 13:53 #102494

broj poruka: 8138
To je verovatno zato sto igrica nije zahtevna,pa joj ne trebaju dva jezgra.

TheBear Valjda si prvo 13.03.2009. 14:00 #102497

broj poruka: 6502
isao minimize pa otvorio task manager verovatno zato...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
budrak re: 13.03.2009. 14:22 #102502

broj poruka: 250
ne,ne...prvo otvorim task-manager da radi u pozadini pa onda startujem igru i igram bas kad je masovna bitka i kad jako padne frejm-rejt...onda izadjem na desktop i pogledam u taks-u i vidim da je sve vreme igranja radilo jedno jezgro...?

SkyFire Re: re: 13.03.2009. 14:43 #102510

broj poruka: 18472
Za to postoje real time programi,to iskakanje iz igre je totalno nepouzdano i ne mozes da znas tacno sta se desava!

I Want to believe - The truth is out there

:: ne,ne...prvo otvorim task-manager da radi u pozadini pa onda startujem igru i igram bas kad je masovna bitka i kad jako padne frejm-rejt...onda izadjem na desktop i pogledam u taks-u i vidim da je sve vreme igranja radilo jedno jezgro...
::
Saske ... 13.03.2009. 14:56 #102513

broj poruka: 1117
nema to nikakve veze sa tvojim kompom...jednostavno, igra je lose tredovana i ti joj tu ne mozes nista...mozda to bude ispravljeno sa nekim buducim patchevima...

Overclocking is the way of life!!!

skar aaaa 13.03.2009. 16:56 #102529

broj poruka: 3992
koji ti je framerate u igri,mislim dobra ti je masina
samo me zanima jel dobro radi

rad je od coveka napravio majmuna

vukdusan re 13.03.2009. 19:04 #102563

broj poruka: 800

Probaj ovo radice 99%. ccc iznenadjen sam da niko ne zna za ovo.
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=81429

Ako slucajno ne uspe, probaj nesto odavde.
http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_13118,00.html
JoLoLo oj junaci... 17.03.2009. 21:49 #103726

broj poruka: 277

empire total war... ljudi skinuo sam ovo neku razor1911 verziju. Posto je prihvaceno sa zamunde, a meni ne ide bas najbolje bratski bugarski moze li neko da mi pomogne kako ovo da instaliram? Tj. valjda sam ga otpakovao, ali ne znam sta da radim sa onim steamom?

Otvorio sam nalog na njemu i kako sad da pokrenem igru? ...kada pokusam samo da idem na taj Empire fajl (jedini koji lici na exe) napise mi da nemam steam_api.dll

A u upustvu kod brace bugara cini mi se da nigde nisu spomenili rec steam pri instalaciji... help help help :)
skar Re: oj junaci... 18.03.2009. 08:20 #103824

broj poruka: 3992
isti problem i kod mene...
znaci ceo dan sam se juce *ebao al nista

rad je od coveka napravio majmuna

:: empire total war... ljudi skinuo sam ovo neku razor1911 verziju. Posto je prihvaceno sa zamunde, a meni ne ide bas najbolje bratski bugarski moze li neko da mi pomogne kako ovo da instaliram? Tj. valjda sam ga otpakovao, ali ne znam sta da radim sa onim steamom
:: Otvorio sam nalog na njemu i kako sad da pokrenem igru? ...kada pokusam samo da idem na taj Empire fajl (jedini koji lici na exe) napise mi da nemam steam_api.dl
:: A u upustvu kod brace bugara cini mi se da nigde nisu spomenili rec steam pri instalaciji... help help help :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs