I sta bi? jel probao neko? Ja sam krenuo download al mi nije jasno ovo. Ubisoft Massive Ent Real-Time Strategy Release: November 2009 ESRB: Teen kopirano sa gamespot-a. ___________________________________________________________________ Sota Valon Jumalaa Vastaan!
skinuo sam patch i znam da je expanzija i da trazi prvi deo... nego me buni, covece, ovaj release date? kako nesto moze u martu da se downloaduje a pise da ce tek u novembru biti izdato? Treba mi potvrda da je to to, da nije neka beta/demo. to ja pitam. Ajd` da je zakazano za sledeci mesec pa da razumem da je neko proturio na net verziju konacnu, ali do novembra ima dovoljno za mnogo doradjivanja na istoj. ___________________________________________________________________ Sota Valon Jumalaa Vastaan!
Empire: Total War Skinuo sam Razor1911 verziju sa steam servisa. Naravno instaler je custom made Razor-ov. Jel ima neko pravu verziju, `kupljenu`? U sustini vazno je da radi ali me zanima da li sam mogao lepo skinuti igru sa originalnim installerom? ___________________________________________________________________ Sota Valon Jumalaa Vastaan!
To u novembru je verovatno novi world in conflict.Znaci nece imati veze sa expanzijom,samo ce se isto zvati,a ovu expanziju su izbacili cisto onako da bi malo pricu sredili.
samo prvo 1.010 patch na osnovnu verziju pa onda ekspanziju i kampanja se igra jedna ruska misija jedna iz prvog dela naizmenicno, mora tako... Za sada ima samo Razor verzija Empire Total War kolko ja znam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.