E viidiš, meni to odgovara, pošto sam levoruk, i taman je pored za levu ruku SHIFT i CTRL za burn i ručnu. Još od Carmageddon-a II, nemam ništa protiv te kombinacije. Tu su mi Shift Up i Down za TDU. Isto kao i za Live For Speed. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: stavio na WASD, niko nije lud da igra na A i Y gas kocnica a na strelice skrece.. :: :: ::
Ja nisam levoruk, pa mi opet odgovara default kod ovako izrazito nerealnih igara, jer kada namestim da vozim po strelicama, treba da ``polomim prste`` da bih skretao, kočio i držao gas u isto vreme.
Nego, je l` se još nekome, osim meni, dešava da kada igra ROAD RAGE, da mu se nekako uračuna i WRECKED i TAKENDOWN u jednom udarcu ? Desilo mi se 3 puta u poslednjih pola sata i ugasio sam igru, jer me stvarno smorilo, pogotovo kada sam prethodno izgurao njih 17/18.
al ja sam mislio da nikp tako ne igra, to su konzolaske kontrole, iste su kontrole u Sega Rally-ju, al ja sam navikao na WASD, Space kocnica, Shift za burn.. I mene iznervira to kad se slupam pred kraj trke Road Rage, odmah ugasim igru...
Ma nema veze, al znaš šta mi je najjače, kad vidim da neko sa strelicama, znači samo gore, dole, levo i desno vozi neku vožnju sa dve ruke, pa to je komedija. Jedna ruka za gas i kočnicu, druga za pravac. I onda kad mu treba nešto sa drugog kraja tastature, pada vezivanje u čvor. Jednog mog drugara sam terao da igra vožnje kod mene samo da se pokidam. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: al ja sam mislio da nikp tako ne igra, to su konzolaske kontrole, iste su kontrole u Sega Rally-ju, al ja sam navikao na WASD, Space kocnica, Shift za burn.. :: I mene iznervira to kad se slupam pred kraj trke Road Rage, odmah ugasim igru.. :: :: ::
Jao da, to obicno ljudi koji ne igraju pa im je kao lakse sa dve ruke xD
:: :: Ma nema veze, al znaš šta mi je najjače, kad vidim da neko sa strelicama, znači samo gore, dole, levo i desno vozi neku vožnju sa dve ruke, pa to je komedija. Jedna ruka za gas i kočnicu, druga za pravac. I onda kad mu treba nešto sa drugog kraja tastature, pada vezivanje u čvor. Jednog mog drugara sam terao da igra vožnje kod mene samo da se pokidam :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: :: :: al ja sam mislio da nikp tako ne igra, to su konzolaske kontrole, iste su kontrole u Sega Rally-ju, al ja sam navikao na WASD, Space kocnica, Shift za burn.. :: :: I mene iznervira to kad se slupam pred kraj trke Road Rage, odmah ugasim igru.. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647003. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.