Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Cryostasis slide show
STRANA 1 OD 1
doca80 Cryostasis slide show 10.03.2009. 08:10 T16052

status: user
broj poruka: 3053
Skinuo sam demo ove igre(922mb) instalirao i pokrenuo. Igrici je trebalo nekoliko minuta da se ucita,i kada je poceo uvod imao sam otprilike 2frejma po sekundi,znaci slide show,i zvuka uopste nema!!! Stavio sam na najmanja podesavanja(800x600 i low detalje) i potpuno ista stvar,znaci slide show bez zvuka. Komp je dovoljno jak za svaku igricu da tera na full,tako da tu opciju iskljucujem.Jel ima neko predstavu u cemu je problem?

KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman Cryostasis 10.03.2009. 08:59 #101884

broj poruka: 630
Za zvuk pogledaj u opcijama da nema onaj uni modem duplex,tako nesto i ako ga ima disejbluj ga.A to jeste mnogo sto ti sece.Igra je uzasno zahtevna inace tj.neoptimizovana.Meni inace na Visti Ultimate x64 SP1 radi dobro i sa sve na maximumu i ide na oko 30fps.Ako nemas najnovije drajvere za graficku probaj sa novima mada mozda te i oni zezaju...
I da... igra inace ima full podrsku za PhysX tako da ako nemas instaliran PhysX vrlo moguce da te to zeza.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Drajveri 10.03.2009. 10:05 #101890

su najnoviji,os je Vista sp1 32 bit,a u sklopu demo-a ima instlacija physics-a,tako da to nije problem.Pokusacu da skinem drugi demo,mozda ovaj ima neki problem...

SkyFire Sta ce ti DEMO? 10.03.2009. 10:20 #101894

broj poruka: 18472
Kad imas vec odavno igru u full-u?Inace radi sve kako treba samo sto je igra zahtevna!Ako imas slabiji CPU i grafulju seckace ti svakako...
Sto se tice funkcionalnosti,sve je kako treba,nesto te drugo zeza.

I Want to believe - The truth is out there

doca80 Re: Sta ce ti DEMO? 10.03.2009. 11:00 #101896

Pa demo skinem da vidim da li mi se igra svidja,pa ako mi se svidi onda je skinem celu. Imam malo specifican ukus za igre ne svidja mi se dosta toga a ako je skinem celu pa mi se ne svidi...Bolje prvo demo...Sky imam ok cpu i grafu,ali da imam 2 frejma...to ne moze biti nikako...to cak nije ni seckanje to je slide show...

:: Kad imas vec odavno igru u full-u?Inace radi sve kako treba samo sto je igra zahtevna!Ako imas slabiji CPU i grafulju seckace ti svakako..
:: Sto se tice funkcionalnosti,sve je kako treba,nesto te drugo zeza
::
:: I Want to believe - The truth is out there
Pajdo Cryostasis 10.03.2009. 11:16 #101899

broj poruka: 75

Meni je sve OK sa 4850, 1600x1200, ne znam konkretno sta sve od detalja (manje vise sve na high)
mozda je do tog demo-a

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs