F.E.A.R. 2 Project Origin, Dark Sector, Mirror`s Edge, Empire Total War, Cryostsis (jako neoptimizovana, zahtevna, ali solidna igra), Burnout Paradise, Warhammer 40k Dawn of War 2, a nije losa ni simpaticna igrica X-Blades (za razonodu), imas i Lord of the Rings Conquest (ako volis gospodara prstenova, inace je bezveze igra).
Izvinjavam se nisam lepo video,KAKVA DOTA???TI neznam sta propustas,bolja od svih igara(i zanimljivja)koje se ovde tolko hvale(tipa dead space,sto je u redu igra je dobra,al dota je dota)
KO igra dotu da zna,26 marta izlazi 6.60 verzija ,bice promena kod itema,TAUREN CHIEFTEN novi heroj
Dota je njesra neopevana, cisto gubljenje vremena, ko oce da kontaktira sa ljudima nek predje na WOW, ponekad i ja odigram po koju dotu ali to bas retko ja igram Footman Frenzy, a sto se tice igara tenis nemas nov, ali zato imas Novi NBA i ako hoces pogledaj Empire Total War, sutra krecem sa downloadovanjem.
Cryostsis - solidna grafika, veoma dug pocetak - smara, ne puno zanimljiva, neoptimizovana.... Fear 2 - veoma dobra igrica, zanimljiva, teska, dobra grafika..... Lord of the Rings - najbolja u 2009.... Mirrors Edge- pomalo je dosadna...
i za kraj....
number one (mada ne znam kada je tacno izasla) - Silverfall (slicna kao WoW). veoma dobra grafika, zanimljiva, neoptimizovana, ko je nije probao nek je proba podhitno....
nije jos izasao tako da je rano suditi dal je dobra ili ne... Taj silverfsll je star, nista posebno ima mnogo mnogo boljih igara. Igrajte COD 5 multiplayer ako nemate sta COD ima najjaci multiplayer pogotovo petica, cetvorka multi i nije nesto.
Ako mislis na Conquest ti si LUD! Igra je djubre neopevano...najvece razocarenje...
========== BLEJA:)))
:: Cryostsis - solidna grafika, veoma dug pocetak - smara, ne puno zanimljiva, neoptimizovana... :: Fear 2 - veoma dobra igrica, zanimljiva, teska, dobra grafika.... :: Lord of the Rings - najbolja u 2009... :: Mirrors Edge- pomalo je dosadna.. :: :: i za kraj... :: :: number one (mada ne znam kada je tacno izasla) - Silverfall (slicna kao WoW). veoma dobra grafika, zanimljiva, neoptimizovana, ko je nije probao nek je proba podhitno... ::
Vidim da skar i ja imamo isti ukus.Bas tako. Empire total war,company of heroes ako nisi igrao prethodne delove,burnout paradise je sasvim dobar za razonodu.A ostalo i nisam imao ni vremena ni zelje da igram. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.